‘Met Vcare Recorder is uw informatie eenvoudig beschikbaar en blijft de privacy tot een maximum gewaarborgd’

  • Opname van telefoongesprekken
  • Opgeslagen gedurende een periode van minimaal twee jaar (minimale bewaarplicht)
  • Inclusief gespreksdetails (tijdstip, duur, etc.)
  • Direct toegankelijk via versleutelde webapplicatie
  • Privacy gewaarborgd door logging van gespreksanalyses (wie heeft welk gesprek wanneer beluisterd)
gesprek opnemen tijdens bellen

Opname telefoongesprek volgens de richtlijnen georganiseerd

U wilt telefoongesprekken opnemen en minimaal twee jaar bewaren en kunnen terugluisteren om uw kwaliteit te verbeteren, individuele  gevallen te kunnen analyseren en te voldoen aan de richtlijnen van de inspectie.

“Ik kan veilig opgenomen gesprekken herbeluisteren en analyseren.”

Met een applicatie als Vcare Recorder worden al uw gevoerde gesprekken op twee geografisch gescheiden locaties opgeslagen, gedurende een periode van minimaal twee jaar of desgewenst zelfs langer. Gemachtigde medewerkers hebben via een beveiligde webinterface toegang tot de opgeslagen gesprekken. Om de toegang tot de versleutelde gegevens te ontsluiten en om te registreren wie deze op enig moment opvraagt, maken wij gebruik van drievoudige authenticatie, zoals bijvoorbeeld ook gebruikelijk is bij online bankieren. Met Vcare Recorder is uw informatie eenvoudig beschikbaar en blijft de privacy maximaal gewaarborgd.

vcare recorder uitgelegd

Vcare Recorder highlights

Veilige omgeving met tweevoudige authenticatie

De gespreksopnames worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. De opnames van het gesprek zijn enkel toegankelijk voor medewerkers die hiertoe rechten hebben. De omgeving is vervolgens toegankelijk middels een tweefactor authenticatie.

Gesprekken worden automatisch opgeslagen

De gesprekken worden automatisch opgeslagen in Vcare Recorder, hier hoeft u niets voor te activeren. Zo kunt u alle gevoerde telefoongesprekken terugzoeken en beluisteren.

Overzichtelijk

De opnames van telefoongesprekken worden in een duidelijk overzicht weergegeven in Vcare Recorder. U kunt hierin snel opnames terugzoeken en in één oogopslag zien of en wanneer een opname is beluisterd door de logging van handelingen.

Ontdek ook:
Reporter

Zo weet u op elk moment of u voldoet aan de minimale wettelijke bereikbaarheidseisen

Vcare Reporter
veilige opname van een telefoongesprek bij Vcare

Vcare applicaties