Ook voor uw
organisatie

Communicatie
op maat

Onze zorgmarktbrede oriëntatie biedt oplossingen voor ieder type klant, zowel voor care- als cure-organisaties als ook de zakelijke markt. Meer informatie over onze Vcare-oplossing?

Om u van relevante informatie te kunnen voorzien voor uw specifieke organisatie, kunt u hieronder selecteren in welke categorie uw organisatie het beste past.

Dagzorg

Huisartsenpraktijken, gezondheidscentra, apotheken en overige eerstelijns-dagpraktijken

Als zorgspecialist in de eerstelijnsdagzorg wilt u zich geen zorgen maken over uw bereikbaarheid, maar juist dichter bij uw patiënt komen. Dit is wat het Vcare communicatieplatform u ook biedt; tijd voor de zorg van uw patiënten.

ANW-zorg

Huisartsenposten en dienstapotheken

Als het er echt op aankomt, wilt u erop kunnen rekenen dat patiënten u snel kunnen bereiken, vooral in de spoed- of avond-, nacht- en weekendzorg.

Zorggroeppen

Mono- en multidisciplinaire samenwerkingsverbanden

Het optimaliseren van communicatie tussen samenwerkende specialisaties. Voor zowel de interne als de externe communicatie zal voor de zorgspecialist een enorme efficiëntieslag teweeg gebracht worden.

Zakelijk

Bedrijven in de zakelijke markt

Doordat de Vcare communicatieoplossing voldoet aan de strenge standaarden en eisen van de zorgmarkt, is onze oplossing ook uitermate geschikt voor het bedrijfsleven.

Ervaringen van klanten