Vast nummer op mobiel
voor zorg en MKB

Wat is vast nummer op mobiel?

Als ondernemer heeft u er vast eens gedacht. Hoe handig zou het zijn als een vaste telefoon doorgeschakeld kan worden naar uw mobiele telefoon? Gelukkig is dit prima mogelijk bij Vcare. Voor ondernemers, bedrijven en zorgorganisaties die behoefte hebben aan een flexibele vaste telefonie oplossing is er Vmobile van Vcare. Zo bent u nooit gebonden aan één werkplek en profiteert u van oplossingen die zich reeds bewezen hebben. Geen complexe abonnementen meer, een extra lijn zoals ISDN of onnodig extra kosten. Kies voor Vmobile van Vcare!

Hoe zit dat met het bereik van een vast nummer op mobiel?
Vcare werkt met alle grote telecomaanbieders in Nederland waardoor we een uitstekende dekking kunnen garanderen. Voor de doorschakeling van vast nummer naar mobiel wordt het GSM netwerk gebruikt van de telefooncentrale. Dit netwerk is stabiel en daardoor erg betrouwbaar. Meer ontdekken over Vmobile? Klik dan op onderstaande knop.

Ontdek Vcare mobiele telefonie

De voordelen met een VoIP systeem | Overal bereikbaar

Het scheelt u kosten
Wist u dat bedrijven die overschakelen naar VoIP een kostenreductie op lokale gesprekken kunnen behalen tot wel 40%? En dat loopt zelfs op tot 90% als het gaat om internationale gesprekken. Dat komt omdat VoIP-telefonie bij Vcare qua kosten per minuut lager is dan de traditionele telefoniediensten. Wij zien structurele kostenreductie bij klanten die bij ons kiezen voor Vmobile zakelijke telefonie.

Wij bieden diverse pakketten afgestemd aan uw wensen. Zo zijn callcenters gebaat bij onbeperkte belbundels waarbij ze behoefte hebben aan duidelijke kosten vooraf. Maar voor organisaties die veel minder bellen kunnen pay-per-minute modellen weer vele malen interessanter zijn. Tot slot zijn er geen dure investeringen nodig om gebruik te maken van Vmobile.

Niet gebonden aan grenzen
Direct bellen van een vaste nummer op mobiel biedt ook kansen. Onze op cloud-gebaseerde telefoonsystemen maakt het mogelijk dat u altijd en overal een werkende internetverbinding heeft en met uw vaste nummer bereikbaar blijft en gebeld kunt worden middels gratis doorschakelen. Uw telefoon is verbonden via het internet en ontvangt data. Hierdoor kunt u uw laptop aansluiten om gratis te internetten, of een softphone app op uw smartphone gebruiken om te bellen vanuit uw cloudtelefoonsysteem. Thuis, onderweg of als fulltime medewerker werken op een externe locatie. Het kan allemaal! Andere mogelijkheden die er zijn is het team uitschalen, het Public Switch Telephone Network (PSTN) bellen en de aanwezigheid van de telefoon gebruiken om aan te geven wanneer uw collega’s bezig zijn met oproepen, allemaal zonder een stap op uw kantoor te zetten.

Integreer mobiele zakelijk telefonie met ons Vcare connect platform en profiteer zelf van nog meer bel flexibiliteit als u bijvoorbeeld meerdere locaties of vestigingen heeft. Gebruik een telefoonsysteem dat uw hele bedrijf verbindt met dezelfde telefoondienst en deze vanaf elke locatie door één beheerder beheerd kan worden. Snel en direct geregeld binnen no time!

Meer over Vcare Integrator

Altijd bereikbaar met telefonie van Vcare

Word ook professioneel bereikbaar met uw vaste telefoonnummer met de flexibiliteit van een mobiele telefoon. Belangrijke telefoongesprekken missen wordt verleden tijd. De voordelen van Vmobile gaan verder. Wij kunnen dit voor u bieden:

  • Flexibiliteit in kosten
  • Eenvoudig schalen in werkplekken
  • Houd privé en zakelijke gesprekken gescheiden
  • Stel uw eigen nummer samen
  • Scherpe tarieven voor elk belplan
  • Ideaal voor teams
  • Goede bescherming van uw privacy
Wilt u een afspraak maken?

Vraag nu aan

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Waarom kiezen voor telefonie van Vcare:

  • Vcare werkt enkel samen met partners die uitstekende dekking bieden.
  • Dankzij Vscan kunnen wij u inzicht geven in uw belanalyse, zodat u ziet wat u daadwerkelijk nodig heeft.
  • 24/7 support – 7 dagen per week.

Vraag een vrijblijvende scan aan en krijg inzicht in uw huidige verbruik op al uw nummers. Dan heeft u helder in kaart wat uw belminuten zijn, uw kosten en datagebruik. Op basis van deze analyse kunnen wij u een gepast voorstel bieden met kostenbesparende tips, uitstekende dekking in het hele land en optimale gesprekskwaliteit. Neem contact op voor een afspraak of stuur ons een mail.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Ook vast nummer op mobiel?