Waarom Vmobile?

De zakelijke mobiele en vaste telefonie markt is complex. Diverse aanbieders, producten en diverse abonnementsvormen. Van voip telefonie, hosted telefooncentrale tot een klantenservice in de cloud. Om de juiste keuze te maken is specialistisch advies noodzakelijk. Wij kennen de mobiele markt door en door en zijn onafhankelijk. Daardoor kunt u bij ons altijd rekenen op een scherp voorstel met oplossingen op maat.

Door partner te zijn van vrijwel alle grote mobiele providers, kunnen wij u van een optimale inrichting van uw mobiele abonnementen voorzien. We scheppen duidelijkheid in het mobiele aanbod en functionaliteiten en analyseren uw huidige zakelijke mobiele telefonie grondig.

Vmobile staat voor kwaliteit en werkt samen met bedrijven & partners die optimale dekking in Nederland garanderen. Vanuit onze jarenlange ervaring en partnerpositie bij vrijwel alle grote partijen kunnen wij het beste maatwerkvoorstel voor uw specifieke situatie realiseren. Op basis van uw wensen en bedrijfsprocessen bieden wij u de beste smartphone- en tabletoplossing. Of u nu kiest voor Android of Apple toestellen; wij verzorgen en helpen bij een perfecte integratie van uw hardware en software, waarmee meerdere medewerkers op elke gewenste locatie efficiënter kunnen werken. Ook bellen met een vast nummer op mobiel is mogelijk met onbeperkt internet.

vcare academy

Maak onze ervaring
de kracht van uw bedrijf

telefonie voor de zorg bij vcare

Vrijblijvend een
Vscan aanvragen

Scannen = kennen

Met behulp van de Vscan ontvangt u een gedetailleerde analyse van uw huidige mobiele verbruik. Zo krijgt u duidelijkheid in o.a. de verbruikte belminuten, het dataverbruik en de kosten per abonnement. Aan de hand van de uitkomst hiervan kunnen wij u een helder en kostenbesparend advies geven, mét behoud van optimale gesprekskwaliteit en landelijke dekking.

Aanvragen

Uw mobiele telefonie krijgt de nodige zorg van
het gespecialiseerde Vmobile team

Ontmoet ons Vmobile team

Jeroen Brummer

Adviseur Zakelijk

Moris Akman

Accountmanager Zakelijk

Carlot Olde Olthof

Adviseur Zakelijk

Ervaringen van klanten