Vast mobiel integratie
voor zorg en MKB

Altijd en overal bereikbaar

Telefonie en mobiele bereikbaar zijn onmisbaar binnen iedere organisatie. Maar hoe zorgt u ervoor dat u ook slimmer bereikbaar bent en blijft onder alle omstandigheden? Bij Vcare bent u in goede vetrouwde handen als gaat om optimale bereikbaarheid voor telefoniediensten van vast mobiel integratie. Met decennia ervaring weten we als geen ander hoe we telefonie slim en efficiënt kunnen inzetten voor bedrijven, maar ook vooral zorginstellingen. Met de vast-mobiel integratie wordt zakelijk bellen een stuk eenvoudiger en vooral goedkoper.

Grenzeloos bellen, waar u ook maar bent
Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen? Zodat zij mobiel kunnen werken, maar wel goed bereikbaar zijn? Met Vast-Mobiel integratie verdwijnen de grenzen tussen vaste en mobiele telefonie. Zo kunt u de vaste telefoon koppelen aan mobiel. En door de koppeling met uw bedrijfstelefooncentrale (lokaal of in de cloud) gaan mobiele telefonie toestellen zich gedragen als een ‘vast’ bureautoestel. Waar iemand ook werkt, hij is gewoon mobiel bereikbaar op het vaste nummer.

Voordelen van bellen met Vcare

Wat kan ik met een vast nummer en mobiel integratie?

Vaste nummer integratie van de smartphone
U belt met uw zakelijke vaste nummer met uw eigen mobiel, dus zonder uw privé nummer bekend te maken. Ook gebeld worden via het vaste nummer gebeurd op uw mobiel.

Snel en gemakkelijk doorverbinden
Doorverbinden gebeurd met een druk op de knop naar een collega of andere afdeling. Net zoals u dat gewend bent op een vast toestel.

Aanwezigheidsmelding
Bent u in gesprek of even niet bereikbaar? Uw collega’s kunnen zien of u in gesprek of niet bereikbaar bent. De receptioniste kan dit ook zien en dus direct doorverbinden met een collega die wel bereikbaar is op de vaste telefonie of mobiele telefoon. Zo kunnen uw medewerkers efficiënter werken en worden uw klanten sneller geholpen.

Opnemen van telefoongesprekken
Dankzij Vcare recorder kunnen gesprekken veilig en AVG proof opgenomen worden voor trainingsdoeleinden of om gemaakte afspreken later nog eens terug te luisteren. Deze gesprekken staan veilig in de cloud opgeslagen met alleen toegang voor degene die bevoegd zijn.

Altijd actuele bedrijfsrapportages
Alle binnenkomende en uitgaande gesprekken worden opgenomen in Vcare reporter en waardevolle data zoals gesprekstijden, wachttijden en hoelang iemand ingelogd is, worden bijgehouden in een duidelijk en overzichtelijk rapport.

Alles onder één dak met één factuur
Met Vcare mobile connect profiteert u van de eenvoud van één aanspreekpunt en ook één maandelijkse factuur voor de gesprekskosten en verbruik. Zo bieden we ook de SIP trunk, de telefooncentrale en de integratie binnen één omgeving. Integreer Vcare mobile binnen uw omgeving via de Vcare integrator.

Maak gebruik van integratie met telefonie

Bespaar op uw belkosten bij Vcare

Het besparen op uw belkosten is natuurlijk een mooie extra. Door vast en mobiel in uw organisatie te integreren worden telefonie abonnementen eigenlijk overbodig omdat uitbellen vanuit mobiele telefonie belbundels ook mogelijk is. Met één abonnement en dus één overzichtelijke factuur inclusief onbeperkt bellen zult u merken dat uw kosten aanzienlijk zullen dalen. Graag komt een adviseur van Vcare bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking en berekening wat u kunt besparen.

Neem contact met ons op

Vraag nu aan

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Waarom kiezen voor telefonie van Vcare:

  • Vcare werkt enkel samen met partners die uitstekende dekking bieden.
  • Met Vscan geven wij u inzicht van een belanalyse naar keuze, zodat u ziet wat u daadwerkelijk nodig heeft.
  • 24/7 support – 7 dagen per week.

Vraag een vrijblijvende scan aan en krijg inzicht van het huidige verbruik op al uw nummers. Dan heeft u helder in kaart wat uw belminuten zijn, uw kosten en datagebruik. Op basis van deze analyse kunnen wij u een gepast voorstel bieden met kostenbesparende tips, uitstekende dekking in het hele land en optimale gesprekskwaliteit. Meer weten? Neem contact op voor een afspraak of stuur ons een mail.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg. Op zoek naar nieuwe uitdaging en lijkt onze branche iets voor jou? Kom werken bij Vcare en bekijk onze vacatures.

Ook vast nummer op mobiel?