Koppel uw Huisarts zorg informatie HIS systeem
met Vcare connect

Digitalisering huisartsenzorg biedt de mogelijkheid tot efficiëntere oplossingen

We zien ieder jaar vanuit de samenleving dat vraag en aanbod snel verandert. Zaken als kwaliteit, toegankelijkheid, personele bezetting en betaalbaarheid van goede zorg staan onder druk. Door verdere digitalisering wordt ook steeds meer verwacht dat men (de burger) zelfredzamer wordt en zijn of haar zorgzaken vaker digitaal regelt. Regie over de eigen gezondheid noemen we dat ook wel. Dit vraagt echter een andere manier van kijken naar goede zorg en hoe je efficiënter om kunt gaan met digitale tools voor uw zorgpraktijk bijvoorbeeld. Vcare ontwikkelt slimme oplossingen die een naadloze integratie vormen met en/of aanvullend werken op de andere gebruikte systemen. Samenwerken en goede ondersteuning bieden zijn essentieel. Het bekendste voorbeeld, waar ook Vcare koppelingen mee biedt, is het huisarts informatie dossier systeem (HIS).

Ontdek Vcare connect

Wat doet een huisarts informatie systeem (HIS)

Een huisartsinformatiesysteem is hét ICT-hart van een huisartsenpraktijk en de basis van een overzicht (lees: patiënten) met medisch dossiers voor huisartsen. In het HIS worden patiëntgegevens bijgehouden, medicatie voorgeschreven en afspraken gepland. Uit het HIS worden ook declaraties afgehandeld richting de verzekeraars. Een goed gevuld HIS zorgt voor een efficiënte praktijkvoering en draagt bij aan goede zorgverlening. Vcare biedt een integratie met de bekendste HIS-systemen in Nederland, waaronder HiX van Chipsoft en Medicom van PharmaPartners. Hiermee worden onder meer afspraken sneller gepland en gegevens sneller gevonden. Ook kan er altijd terug gekeken worden naar logs en registraties om belangrijke zaken te verifiëren. Zo wordt tijd bespaard, wat vooral op de piekmomenten waardevol én schaars is.

Grip in uw organisatie op uw communicatie met Vcare connect én uw huisarts informatie systeem

Niet alleen biedt u mensen met een zorgvraag een uitgebreidere en efficiëntere dienstverlening wanneer u gebruikmaakt van het Vcare software pakket. Ook houden uw medewerkers meer tijd over doordat ze gebruik kunnen maken van slimme integraties, zoals gespreksopname, automatisch terugbellen, datumplanner voor het maken van afspraken en gesprekken automatisch doorschakelen. Dankzij deze applicaties kunnen er binnen dezelfde tijd meer mensen worden geholpen en nemen de kosten voor individuele patiënten af. Maak ook gebruik van het Vcare platform, want dat bespaart u tijd en geld!

Meer over Vcare Redirect

Ontdek zelf de voordelen van Vcare voor uw zorg informatie systeem

Zoekt u voor uw praktijk, apotheek of zorginstelling een oplossing die uw systemen nóg beter laat werken, dan is Vcare hiervoor een uitstekende partij. Het biedt u meer focus op de beste resultaten en de beste dienstverlening voor uw patiënten. Dat is waarvoor wij alles in zijn werk stellen. Het belangrijkste uitgangspunt van Vcare is ook niet voor niets: uw communicatie is onze zorg!

Neem contact op

Kies ook voor Vcare connect en vraag aan!

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Onze voordelen op een rij:

  • Veilig; Vcare voldoet aan de regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Wij zijn ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.
  • Snel; ons platform is razendsnel, mogelijk gemaakt door de cloud-omgeving waarbinnen deze is opgebouwd. Daarbij kunt u o.a. het patiëntendossier vanaf iedere locatie bereiken!
  • Betrouwbaar; de indeling van onze cloud-omgeving zorgt niet alleen voor een snel platform, het is ook 24/7 bereikbaar! Een geruststellende gedachte, als u cliënten en collega’s altijd de mogelijkheid wilt bieden om contact met u op te kunnen nemen.

Wilt u meer weten of een demo? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

In uw dagelijkse praktijk is een uitstekende telefonische bereikbaarheid van levensbelang.

Is professionele communicatie in de zorg & altijd en overal bereikbaar zijn belangrijk?

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Contact