‘Volledige samenwerking tussen uw Vcare communicatieomgeving en HiX epd van Chipsoft’

vcare integratie met de hix chipsoft epd

De integratie tussen Vcare en het zorginformatiesysteem van (Hix) ChipSoft platform biedt een zeer rijke koppeling waarmee u middels single-sign-on direct bent ingelogd in zowel HiX als Vcare, u kunt bellen vanuit HiX, verschillende gespreksopnames terugzoeken behorende bij de registratie en patiëntgegevens zoeken in het patiëntendossier op basis van het telefoonnummer. Voor u als zorgprofessional, is het van essentieel belang om te werken met geïntegreerde en efficiënte systemen. Daarom hebben we bij VCare een geavanceerde integratieapplicatie ontwikkeld die naadloos samenwerkt met de ChipSoft software. Deze ontwikkeling betekent een grote stap voorwaarts in het stroomlijnen van de zorgprocessen. Met één intuïtieve oplossing kun je nu eenvoudig patiëntgegevens beheren, de communicatie verbeteren en de patiëntveiligheid waarborgen.

Ook websitebezoekers en andere zorgprofessionals buiten uw organisatie kunnen zich gerust voelen, wetende dat alle gegevensuitwisseling voldoet aan de hoogste normen op het gebied van privacy en beveiliging. Uw geschiedenis van hoogwaardige ondersteuning en nuttige ICT-oplossingen komt volledig tot zijn recht met deze integratie. Het functioneren van uw organisatie wordt versterkt door de naadloze samenwerking tussen Vcare en ChipSoft. Wij hechten grote waarde aan privacy en rechten, zoals vermeld in ons privacystatement. Alle informatie die we verzamelen en plaatsen op onze website is in overeenstemming met ons beleid. Dus, bent u klaar om patiëntveiligheid, communicatie en efficiëntie naar een hoger niveau te tillen? Bekijk onze oplossingen en ontdek hoe Vcare en ChipSoft elkaar ontmoeten om zorgprocessen optimaal te laten functioneren. Welkom bij de toekomst van geïntegreerde zorg!

Hoe werkt hix ChipSoft in de praktijk?

Single sign on voor PIM, het telefoontoestel en HiX

Na het inloggen in HiX, wordt u ook ingelogd op het toestel dat op uw werkplek staat. U ziet uw naam ook in het toesteldisplay verschijnen. Tegelijkertijd start, in Google Chrome, direct PIM (pim.vcareconnect.nl) op, waarin u automatisch wordt ingelogd. Met bijvoorbeeld video’s kunt u eenvoudig terugkijken hoe alles werkt.

integratie tussen vcare en HIX epd van chipsoft

Click to dial – bellen vanuit HiX uw totaaloplossing voor telefonie

Door de functionele integratie tussen uw informatiesysteem en uw communicatieomgeving, is het mogelijk om direct vanuit epd HiX een belopdracht te starten door het eerste letter van een patiëntnaam te typen bijvoorbeeld. In HiX klikt u op een telefoonnummer, en de belopdracht wordt direct naar uw Vcare omgeving gestuurd: het toestel begint te rinkelen en u ziet de uitgaande oproep verschijnen in Vcare Operator.

Gespreksopnames zoeken

Door de registratie met HiX is het mogelijk om gespreksopnames, behorend tot een bepaalde registratie, direct te beluisteren en analyseren. Hiervoor klikt u in het dossier op de gespreksopnames en het venster met de opnames die een relatie hebben met deze call opent direct. Geschikt voor eerstelijnszorg ggz en psychiatrie en huisartsenzorg ketenzorg revalidatie vvt zelfstandige en behandelcentra ziekenhuizen.

Patiënt zoeken op basis van het telefoonnummer

Op basis van het eerste telefoonnummer van de beller worden in HiX update suggesties getoond voor wie de beller kan zijn. Deze suggesties bevatten niet alleen de naam van de patiënt, maar ook geboortedatum, zodat een beller sneller volledig kan worden geïdentificeerd en het juiste dossier sneller wordt gevonden. Ook maakt het systeem handig gebruik van cookies om sneller zoekopdrachten aan te vullen.

Indien dit telefoonnummer geregistreerd is bij meerdere zelfstandige personen (familie, woonverband, etc.), dan worden deze suggesties allemaal getoond. Ook patiënten waarvoor in een eerder contact met dit nummer gebeld is, al dan niet door de patiënt zelf, worden zo snel gevonden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het telefoonnummer van een zorginstelling of ziekenhuis.

Vraag aan bij Vcare

Vcare Integrator HiX highlights

Single sign on
voor PIM, het telefoontoestel en HiX

Click to dial
bellen vanuit HiX

Patiënt zoeken
op basis van het telefoonnummer

Gespreksopnames
zoeken

Ontdek ook:
Operator

Uw receptioniste of assistente kan met deze webbased toepassing gesprekken vanaf de PC afhandelen. Indien u meer informatie wilt over onze diensten, neem dan contact op. Voor verdere informatie en om te solliciteren bij een ambitieuze organisatie die de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorgsector omarmt, kunt u terecht op bij onze vacatures. Bekijk ook onze blogs, videos, podcasts en cursussen die allemaal in het teken staan van medische ontwikkelingen en effectieve communicatie. Uw collega’s kunnen samen met jou gebruik maken van deze innovatieve oplossingen om zo de best mogelijke zorg te leveren aan patiënten.

Vcare Operator
uw eigen online operator dankzij de software van vcare

Vcare applicaties