‘Volledige samenwerking tussen uw Vcare communicatieomgeving en HiX epd van Chipsoft’

vcare integratie met de hix chipsoft epd

De integratie tussen Vcare en het zorginformatiesysteem van (Hix) ChipSoft zorgplatform biedt een zeer rijke koppeling waarmee u middels single-sign-on direct bent ingelogd in zowel HiX als Vcare, u kunt bellen vanuit HiX, gespreksopnames terugzoeken behorende bij de registratie en patiëntgegevens zoeken op basis van het telefoonnummer.

Hoe werkt het in de praktijk?

Single sign on voor PIM, het telefoontoestel en HiX

Na het inloggen in HiX, wordt u ook ingelogd op het toestel dat op uw werkplek staat. U ziet uw naam ook in het toesteldisplay verschijnen. Tegelijkertijd start, in Google Chrome, direct PIM (pim.vcareconnect.nl) op, waarin u automatisch wordt ingelogd.

integratie tussen vcare en HIX epd van chipsoft

Click to dial – bellen vanuit HiX uw totaaloplossing voor telefonie

Door de integratie tussen uw informatiesysteem en uw communicatieomgeving, is het mogelijk om direct vanuit HiX een belopdracht te starten. In HiX klikt u op een telefoonnummer, en de belopdracht wordt direct naar uw Vcare omgeving gestuurd: het toestel begint te rinkelen en u ziet de uitgaande oproep verschijnen in Vcare Operator.

Gespreksopnames zoeken

Door de registratie in HiX is het mogelijk om gespreksopnames, behorend tot een bepaalde registratie, direct te beluisteren. Hiervoor klikt u in het dossier op de gespreksopnames en het venster met de opnames die een relatie hebben met deze call opent direct.

Patiënt zoeken op basis van het telefoonnummer

Op basis van het telefoonnummer van de beller worden in HiX suggesties getoond voor wie de beller kan zijn. Deze suggesties bevatten niet alleen de naam van de patiënt, maar ook geboortedatum, zodat een beller sneller kan worden geïdentificeerd en het juiste dossier sneller wordt gevonden.

Indien dit telefoonnummer geregistreerd is bij meerdere personen (familie, woonverband, etc.), dan worden deze suggesties allemaal getoond. Ook patiënten waarvoor in een eerder contact met dit nummer gebeld is, al dan niet door de patiënt zelf, worden zo snel gevonden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het telefoonnummer van een zorginstelling.

Vraag aan bij Vcare

Vcare Integrator HiX highlights

Single sign on
voor PIM, het telefoontoestel en HiX

Click to dial
bellen vanuit HiX

Patiënt zoeken
op basis van het telefoonnummer

Gespreksopnames
zoeken

Ontdek ook:
Operator

Uw receptioniste of assistente kan met deze webbased toepassing gesprekken vanaf de PC afhandelen. Als u informatie wilt over onze diensten, neem dan contact op.

Vcare Operator
uw eigen online operator dankzij de software van vcare

Vcare applicaties