Zorg software
integraties

Innovatieve software voor de zorg

Vcare connect is een integrale cloud software suite pakket afgestemd aan de wensen voor zorg. Vcare connect vereenvoudigt het routinematige werk van triagisten en biedt daarnaast slimme integraties die het mogelijk maken dat er veel meer werk gedaan kan worden binnen hetzelfde tijdsbestek. Onze software engineers zijn continu bezig het platform uit te breiden met slimme integraties die wij enerzijds afstemmen met onze gebruikers, maar anderzijds ook zelf initiëren door koppelingen te ontwikkelingen met software van derden zoals Google Chrome, Office 365 en MS Teams. Vcare is marktleider voor het leveren van telefonie integratie voor huisartsenposten in Nederland. Lees gauw verder wat onze slimme software nog meer kan betekenen voor uw organisatie.

Inspelen op trends en ontwikkelingen

Slimme software maken voor goede zorg is het motto van Vcare. Doordat de zorgvraag en de druk op de zorg enorm toegenomen is, is er enorm veel behoefte aan slimme digitale zorg technieken en oplossingen die de druk op de 1e lijns zorg kunnen ontlasten. Uit de dagelijkse praktijkervaringen die onze cliënten ervaren zien we steeds vaker de wens terugkomen dat vooral herhaal handelingen eenvoudiger en simpeler zouden moeten kunnen zodat er meer tijd overblijft voor noodzakelijke zorg. Bij Vcare hebben we al meer dan 15 jaar ervaring in telefonie & communicatie oplossingen. Ooit begonnen als aanbieden van telefoniediensten, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een partner in software voor de zorg. Ons zorg software platform draait volledig in de cloud en is volledig veilig afgeschermd voor ongewenst gebruik conform ISO 27001 en NEN 7510 eisen die gelden voor het opslaan van persoonsgegevens en medische persoonsgegevens.

Vcare software voor de zorg

Integratie voor zorgprofessionals

Vcare connect biedt haar gebruikers verschillende mogelijkheden. Allereerst bieden wij met Vcare integrator een naadloze integratie met HIS en HAPIS systemen van bekende software leveranciers zoals Topicus, Chipsoft en Pharmapartners. Met Vcare Integrator zorgt u voor betere afhandelingen van uw belangrijke in- en uitgaande belverkeer door uw patiëntinformatie systemen (lees medicom) met uw telefonieomgeving te integreren. Het telefoonnummer van de beller wordt automatisch herkend, waarna uw informatiesysteem direct de relevante gegevens beschikbaar stelt. Ook werkt u aan een rijkere dossiervorming. Verder kunt u, als u gebruik maakt van Vcare Recorder, rechtstreeks vanuit het patiëntendossier naar uw opgenomen gesprekken doorlinken. Andere slimme integraties die we hebben ontwikkeld is de SSO via Google en een inlogkoppeling met Microsoft 365. Met onze Microsoft Teams integratie kunnen gebruikers nu ook veilig beeldbellen vanuit hun office 365.

Meer over Vcare connect

Nieuwe innovaties met onze zorgsoftware

Bij Vcare blijven onze mensen continu in ontwikkeling op zoek naar nieuwe oplossingen die bijdragen aan de Zorghonger in Nederland. Zo hebben we nu ook Vcare Photo link. Met deze uitbreiding zijn we ingegaan op de wens om het aantal medische zorgvragen en klachten dat binnenkomt bij de huisartsenpost (HAP) te minderen. Met Vcare Photo link is het mogelijk om op afstand duidelijkheid te krijgen over de klacht of aandoening van uw patiënt door een veilig een medische foto te sturen zodat het voor u als zorgverlener makkelijker wordt om een goede urgentiebepaling te maken. Doordat zorgvragers niet altijd meer naar de HAP hoeven te komen om hun klachten te laten zien, wordt de (werk)druk voor iedereen een stukje minder en de wachttijden korter en bezoektijden ruimer voor noodgevallen. Ook bieden we de handige SMS service om no-show te voorkomen en handige updates te versturen met SMS via de pc naar mobiel.

Ga naar Vcare Photo link

Vraag nu aan

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Waarom kiezen voor software voor de zorg van Vcare:

  • Geschikt voor alle zorgorganisaties en ziekenhuizen
  • ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd
  • Afgestemd aan triagisten en huisartsen in heel Nederland
  • 24/7 support – 7 dagen per week
  • Geschikt voor veilig beeldbellen en bestanden sturen
  • Inkomende en uitgaande gesprekken via de computer

Vraag een vrijblijvende DEMO aan en krijg inzicht in de mogelijkheden voor uw praktijk of organisatie. Neem contact op voor het maken van een afspraak of bekijk ook eens de mogelijkheden voor zakelijke telefonie.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Contact