Maak de stap naar online huisarts

We bewegen steeds meer naar een online huisarts

Het is tegenwoordig lang niet altijd noodzakelijk, om een patiënt bij uw huisartsenpraktijk langs te laten komen voor klachten of een gezondheidscheck. Efficiënter is het om een patiënt digitaal te spreken. Dit biedt niet alleen voor u als huisarts voordelen. Ook kost het een patiënt minder tijd! Vcare connect ondersteunt deze trend naar de online huisarts, door verschillende digitale applicaties aan te bieden. Deze applicaties vergemakkelijken de overgang naar een dienstverlening die patiënten mogen verwachten bij een dokter.

Op deze pagina lichten we een aantal van deze applicaties uit. Wat en wanneer heeft u wat aan deze tools als online huisarts? Hoe kunt u deze tool binnen uw bestaande organisatie inzetten? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Vcare Scheduler. Deze applicatie biedt uw thuiszorgplanner de mogelijkheid om roosters razendsnel aan te passen en grafisch weer te geven. Voor de patiënt biedt deze tool het voordeel, dat hij of zij altijd iemand aan de lijn krijgt. Blijkt een zorgverlener op basis van het rooster afwezig te zijn? In dat geval schakelt Vcare Scheduler de patiënt automatisch door naar een van uw andere collega’s.

Lees Vcare scheduler

Stap ook over

Koppelingen met een huisartseninformatiesysteem (HIS) in Nederland

Als online huisarts wilt u informatie over uw patiënten altijd bij de hand hebben. Geen papieren dossiers meer, maar een veilige mijn digitale omgeving waaruit data gehaald kan worden. Vcare connect biedt u de mogelijkheid om zelf uw applicaties te koppelen aan een bestaand huisartseninformatiesysteem (HIS). In de praktijk werken veel huisartsen hier al mee, wat het werk enorm vergemakkelijkt en veel tijd bespaart. Bekijk via onderstaande knoppen de koppelingen die wij bieden met bestaande H(AP)IS leveranciers.

HIS van Chipsoft HAPIS van Topicus HIS en HAPIS van PharmaPartners

Veilige en robuuste applicaties voor huisartsen

Bij het opzetten van een dergelijke koppeling wordt u ervan verzekerd, dat deze veilig en robuust is. Aan de ene kant moet de koppeling nagenoeg altijd werken. Zou u het dossier niet kunnen benaderen, dan kunt u een patiënt niet of slechts gedeeltelijk helpen. Iets wat u wilt voorkomen! Aan de andere kant mag data uit deze huisartseninformatiesystemen in geen geval naar buiten lekken. Kwaadwillende personen mogen hier geen inzage in krijgen en privacy gevoelige informatie bemachtigen. Vcare connect besteedt veel aandacht aan de beveiliging en degelijkheid van haar applicaties. Zo kunt u hier volledig op vertrouwen, iedere uur van de dag als u straks als online huisarts werkt.

Krijg hulp bij alle informatie
PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Communicatie met patiënten, collega’s en partners

Vcare connect richt zich niet alleen op de dienstverlening van de online huisarts aan zijn of haar patiënten. Als online huisarts wilt u ook snel en soepel kunnen communiceren met medewerkers, collega’s en bijvoorbeeld externe partners vanaf iedere locatie. Mogelijk heeft een patiënt bij een externe partij een behandeling lopen voor zijn of haar gezondheid, waarover u graag meer medisch informatie nodig heeft voordat u de patiënt spreekt.

Diverse medische koppelingen maken het voor u vanuit de applicaties van Vcare connect mogelijk om toegang te krijgen tot deze info. Dat is niet alleen in uw eigen voordeel, maar zeker ook in het voordeel van de patiënt! Tips voor u als professional: Kijk eens naar onze applicaties als Vcare Operator, Vcare Number entry, Vcare Messenger, Vcare Integrator, Vcare Recorder en Vcare Softphone. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor de online huisarts? Vraag het ons dan of neem contact op via onze website.

Wij maken gebruik van innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatieoplossingen in de zorg.

Contact