De kracht
van educatie

De kracht van educatie

Goed getrainde medewerkers zijn de basis voor een effectief (zorg)proces, ook op het gebied van communicatie en uw (telefonische) bereikbaarheid. Het verwerken en afhandelen van gesprekken kan veel tijd in beslag nemen. Dankzij trainingen leren uw medewerkers vaardigheden die bijdragen aan het beter en efficiënter leren communiceren binnen organisaties.

Wanneer u en uw medewerkers de communicatieapplicaties en telefonieomgeving goed beheersen, wordt er efficiënter gewerkt en is er meer tijd voor kerntaken.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een applicatie- & communicatietraining in de zorg.

Zorg op maat voor de patiënt, educatie op maat voor de zorg.

Bij Vcare bieden wij onze klanten een breed trainingsaanbod. Buiten de reguliere applicatietrainingen, gericht op gebruikers en/of beheerders, hanteren wij een educatiekalender met landelijk georganiseerde sessies waar u zich voor kunt inschrijven.

Verder kijken wij, zowel in onze oplossingen als in het kader van educatie, naar uw specifieke behoeftes. Zorg op maat is wat er dagelijks in de praktijk wordt toegepast. Daarom bieden wij ook trainingen die volledig afgestemd en gericht zijn op uw specifieke behoeftes: educatie op maat.

Informatie aanvragen

Zo zorgen we er samen voor dat iedereen adequaat kan werken en de hulpvraag op efficiënte wijze kan afhandelen!

De juiste kennis en deskundigheid, en met name het delen ervan en er zo gezamenlijk door te groeien, staan bij Vcare hoog in het vaandel. Vcare heeft een eigen interne educatie-afdeling, waardoor u scholing kunt krijgen naar uw behoefte en de juiste inzicht geven waar u naar op zoek bent, of u kunt aansluiten bij landelijk georganiseerde (team)sessies.

Iedereen up-to-date met online trainingen

Om de kwaliteit en continuïteit van onze service en onze educatie te borgen, kunt u vanaf nu ook gebruikmaken van online trainingen. Online trainingen zijn laagdrempelig, het scheelt in reistijd, en, niet onbelangrijk in de huidige situatie, er is geen besmettingsgevaar. Ook in een online training kunt u blijven vertrouwen op de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Lees meer

Volg onze opleidingen

vcare integrator applicatie voor HIS systemen

Applicatietraining

Op ieder moment heeft u de mogelijkheid tot het afnemen van een applicatie- en of toesteltraining om de (nieuwe) communicatieomgeving optimaal te beheersen. Dit kan zowel bij u op locatie, als bij Vcare, als online.

managementinformatie dashboard met de vcare reporter app

Op maat gemaakt

Wij kunnen trainingen ontwikkelen die volledig toegespitst zijn op uw individuele wensen en behoeftes, en gekoppeld zijn aan uw werkomgeving. Ook deze training kan bij u op locatie georganiseerd worden, of bij Vcare, of online.

educatiekalender applicatie en communicatietraining zorg bij Vcare | Hoe is uw bereikbaarheid als huisarts op 1 september 2019?

Educatiekalender

Buiten de reguliere en klantspecifieke gebruikerstrainingen, hebben wij een educatiekalender met landelijk georganiseerde sessies waar u zich voor kunt inschrijven. Bekijk hieronder het actuele aanbod!

Educatiekalender

een Alarmknop is helaas geen overbodige luxe

Noodscenariotraining

Tijdens deze training worden alle denkbare ‘noodscenario’s’ én de oplossingen hiervoor met betrekking tot uw bereikbaarheid behandeld. Hierbij kunt u denken aan oefeningen met stroomuitval, problemen met de verbinding, ontruiming van mensen of een Vcare-storing.

vcare software als online operator voor eenvoudig gesprek via internet

Operator Opfristraining

Met Vcare Operator kunt u het hart van uw telefonische bereikbaarheid efficiënt én effectief inrichten. Hierbij is het van belang dat u de software en applicaties optimaal beheerst.

vcare reporter applicatie met dashboard management informatie

Beheerderstraining

Als Vcare Beheerder heeft u tal van mogelijkheden om uw telefonie-, herhaalrecepten- en andere Vcare-applicaties optimaal in te richten. Tijdens de training zullen de instelmogelijkheden van diverse applicaties uitgebreid aan bod komen.

Ervaringen van klanten