De kracht
van educatie

De kracht van educatie

Goed getrainde medewerkers zijn de basis voor een effectief (zorg)proces, ook op het gebied van communicatie en uw (telefonische) bereikbaarheid. Het verwerken en afhandelen van gesprekken kan veel tijd in beslag nemen.

Wanneer u en uw medewerkers de communicatieapplicaties en telefonieomgeving goed beheersen, wordt er efficiënter gewerkt en is er meer tijd voor kerntaken.

Zorg op maat voor de patiënt, educatie op maat voor u.

Bij Vcare bieden wij onze klanten een breed trainingsaanbod. Buiten de reguliere applicatietrainingen, gericht op gebruikers en/of beheerders, hanteren wij een educatiekalender met landelijk georganiseerde sessies waar u zich voor kunt inschrijven.

Verder kijken wij, zowel in onze oplossingen als in het kader van educatie, naar uw specifieke behoeftes. Zorg op maat is wat er dagelijks in de praktijk wordt toegepast. Daarom bieden wij ook trainingen die volledig afgestemd en gericht zijn op uw specifieke behoeftes: educatie op maat.

Zo zorgen we er samen voor dat iedereen adequaat kan werken en de hulpvraag op efficiënte wijze kan afhandelen!

Kennis en deskundigheid, en met name het delen ervan en er zo gezamenlijk door te groeien, staan bij Vcare hoog in het vaandel. Vcare heeft een eigen interne educatie-afdeling, waardoor u scholing kunt krijgen naar uw behoefte, of u kunt aansluiten bij landelijk georganiseerde sessies.

Volg onze opleidingen

Applicatietraining

Op ieder moment heeft u de mogelijkheid tot het afnemen van een applicatie- en of toesteltraining om de (nieuwe) communicatieomgeving optimaal te beheersen. Dit kan zowel bij u op locatie als bij Vcare.

managementinformatie dashboard met de vcare reporter app

Op maat gemaakt

Wij kunnen trainingen ontwikkelen die volledig toegespitst zijn op uw individuele wensen en behoeftes, en gekoppeld zijn aan uw werkomgeving.

Educatiekalender

Buiten de reguliere en klantspecifieke gebruikerstrainingen, hebben wij een educatiekalender met landelijk georganiseerde sessies waar u zich voor kunt inschrijven. Bekijk hieronder het actuele aanbod!

Educatiekalender

Noodscenariotraining

Tijdens deze training worden alle denkbare ‘noodscenario’s’ én de oplossingen hiervoor met betrekking tot uw bereikbaarheid behandeld. Hierbij kunt u denken aan stroomuitval, problemen met de verbinding, ontruiming of een Vcare-storing.

vcare software

Operator Opfristraining

Met Vcare Operator kunt u het hart van uw telefonische bereikbaarheid efficiënt én effectief inrichten. Hierbij is het van belang dat u de software en applicaties optimaal beheerst.

Beheerderstraining

Als Vcare Beheerder heeft u tal van mogelijkheden om uw telefonie-, herhaalrecepten- en andere Vcare-applicaties optimaal in te richten. Tijdens de training zullen de instelmogelijkheden van diverse applicaties uitgebreid aan bod komen.

Maak kennis met Annemiek

Het maken van een vertaalslag is iets wat mij boeit en als rode draad door mijn loopbaan loopt: het vertalen van teksten, het omzetten van technisch inhoudelijke of zakelijke informatie naar begrijpbare taal, in de vorm van (educatie)documentatie en marketingcommunicatie-uitingen, en het geven van gebruikerstrainingen. Dat maakt dat mijn baan als Vcare Trainster, in combinatie met Communicatie, mij op het lijf geschreven is!

Ervaringen van klanten