Groot online zorgportaal

Een groot online zorgportaal vormgeven

Nederlandse huisartsenpraktijken werken steeds meer toe naar het opzetten van een digitale dienstverlening. In plaats van patiënten altijd naar uw praktijk toe te laten komen, voorziet u hen digitaal van advies of de uitslagen van een bloedonderzoek. Andersom wilt u digitale mogelijkheden optimaal benutten, om het uw patiënten zo makkelijk mogelijk te maken. Voorbeelden van onze applicaties zijn Vcare Operator, Vcare Integrator, Vcare Recorder en Vcare Reporter.

Graag lichten we de applicatie Vcare Scheduler voor u uit. Deze tool zorgt ervoor, dat patiënten die naar een centraal telefoonnummer belt, automatisch wordt doorgeschakeld naar een collega die op het moment van bellen dienst heeft. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het uploaden van een actueel rooster. Op deze manier voorkomt dan de applicatie dat een cliënt niemand aan de lijn krijgt en een alternatief nummer moet bellen. Met name ouderen hebben dit nummer lang niet altijd bij de hand. Uiteindelijk helpt Vcare connect u met haar applicaties te komen tot een groot online zorgportaal.

Ontdek Vcare Scheduler

Veilig en robuust zorgportaal voor uw organisatie

Bij de ontwikkeling van zo’n online zorgportaal spelen veiligheid en robuustheid een hele belangrijke factor. U wilt voorkomen dat informatie over patiënten op straat komt te liggen, of kan worden ingekeken door kwaadwillende personen. Daarbij moeten applicaties nagenoeg altijd bereikbaar zijn, om te voorkomen dat u een patiënt niet kunt helpen. Vcare connect werkt met moderne technologieën om u deze zekerheden te kunnen bieden. Daarbij ontwikkelen we applicaties die klaar zijn voor de toekomst. Door nu te investeren in een van de Vcare connect applicaties, loopt u een stap voor op veel van uw collega’s! Het scheelt u straks tijd en laat uw medewerkers alvast wennen aan dit nieuwe online zorgportaal.

Op onze website vindt u meer informatie over de techniek die gebruikt wordt om onze applicaties en uw zorgportaal online te houden. Bekijk via onderstaande links welke bestaande HIS en HAPIS systemen naadloos aansluiten op, of zelfs geïntegreerd zijn met, Vcare connect.

HIS van Chipsoft HAPIS van Topicus HIS en HAPIS van PharmaPartners

Zorgportaal om samen te werken met anderen

Als huisarts of ander specialist, doet u uw werk nooit alleen. In de zorg is het belangrijk om samen te werken met andere betrokken partijen. Laat u bijpraten door een arts die uw patiënt eerder behandeld heeft. Of informeer bij een specialistische organisatie hoe de behandeling van een cliënt bij deze organisatie verloopt. Het is belangrijke informatie, om uw patiënt als huisarts te kunnen blijven ondersteunen. Om de communicatie tussen verschillende partijen te vergemakkelijken, biedt Vcare connect een zorgportaal waarop zij allen kunnen worden aangesloten. Voor meer vragen, maak dan een afspraak via onderstaande knop.

Neem contact op
PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Communicatie met patiënten, collega’s en partners

Koppeling zorgportaal en huisartseninformatiesysteem
Naast de mogelijkheid om het zorgportaal te koppelen met externe partijen, bieden we een koppeling tussen het zorgportaal en een huisartseninformatiesysteem (HIS). Op deze manier heeft u de data over uw patiënt altijd bij de hand, wanneer u deze van advies voorziet of een behandelplan uitwerkt. Ook koppelingen met HAPIS en EPD zijn mogelijk in het online zorgportaal wat Vcare connect uw organisatie biedt. Voor vragen over koppelingen met informatiesystemen, neem gerust contact met ons op.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatieoplossingen in de zorg.

Contact