SMS versturen via pc naar mobiel

Sneller in contact komen met patiënten en cliënten

Hoe handig zou het zij om uw patiënten of cliënten eenvoudig op de hoogte te houden met updates, een afspraak of afspraak wijziging, waarschuwingen of het ophalen van een herhaalrecept? Met de SMS service van Vcare is het nu mogelijk om sms te versturen via pc naar mobiel. Vanuit Vcare connect kunnen gebruikers eenvoudig een gepersonaliseerde SMS versturen met belangrijke meta informatie zoals tijdstip, locatie en data zodat de ontvanger direct op de hoogte is gesteld van belangrijke mededelingen. Dankzij onze integratie koppeling tussen Vcare connect en HIS, HIX en HAPIS is het mogelijk om alle relevantie patiënten data in één systeem te integreren zodat de gebruiker slechts op één plek hoeft in te loggen en meteen alles kan doen.

Meer over Vcare integrator

Wij hebben onze integrator dusdanig ontwikkeld zodat afhandelingen makkelijker en sneller verlopen, zodat belangrijk in- en uitgaande belverkeer soepeler verloopt. Uw telefonieomgeving komt volledig in de cloud te staan en dus kunt u bellen via het internet terwijl u achter uw computer zit. U belt natuurlijk gewoon uitgaand met uw eigen net nummer, 0800 of 0900 telefoonnummer, zodat u vertrouwd overkomt bij de ontvanger. Ook hebben Vcare gebruikers direct inzage in digitaal informatiesysteem met alle patiëntengegevens bij de hand en worden gesprekken, notities en andere relevante zaken automatisch toegevoegd in het patiëntendossier. Verder kunt u voor bijvoorbeeld kwaliteitsdoeleinden, als u gebruik maakt van Vcare Recorder, automatisch gesprekken opnemen.

Maak een afspraak

SMS versturen via pc naar mobiel voor een hoge attentiewaarde

Er is door Vcare bewust gekozen voor SMS – of short message service – voor het sturen van notificaties. Allereerst werkt onze SMS service via het mobiele GSM netwerk wat nog steeds een uitstekende dekking biedt en veel minder gevoelig is voor storingen. Zo worden de berichten van NL-Alert ook via SMS verzonden naar mensen in een specifiek gebied of regio.

Een andere reden voor SMS is de hoge attentiewaarde die het heeft op je iPhone, Samsung, Huawei of welk andere merk smartphone. In een tijd waarin we bedolven worden met whatsapp berichten, facebook en/of Instagram messaging en andere chat apps raken we gauw gedesoriënteerd door de vele berichtjes die we krijgen. Vaak zetten we deze notificaties om deze reden op ‘stil’ om niet afgeleid te raken. Een SMS voelt daarom anders in deze tijd. Het anologe en simpliciteit geeft juist een attentiewaarde waardoor we veel eerder een binnenkomende SMS lezen dan een ander type bericht. Ook blijkt uit praktijkervaring dat millennials een SMS bericht relevanter vinden en eerder bereid zijn dit te gaan lezen. Ontdek meer over Vcare SMS service via onderstaande knop of bekijk meer diensten van Vcare hier.

Ga naar SMS service

Vraag onze SMS service aan

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Een overzichtelijk systeem

Om de bereikbaarheid van huisartsen te kunnen verbeteren, is het systeem van Vcare Connect al voldoende. Het systeem is heel eenvoudig te gebruiken en kan alleen door personeelsleden gebruikt worden, zodat er geen misbruik van het systeem gemaakt hoeft te worden. Ook is er de mogelijkheid om een noodscenario in te zetten bij calamiteiten of een grote stroomstoring.

Bij een noodscenario is het belangrijk dat verantwoordelijken belangrijke indicatoren in de gaten kunnen houden en snel kunnen handelen. Vcare heeft ervaring met het ondersteunen van optimale communicatie tussen doktoren, apotheken, ziekenhuizen en patiënten.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Als specialist in goede communicatieoplossingen in de zorg werken wij continu aan innovatieve oplossingen die aan de strengste wet- en regelgeving voldoen. Ook u kan hiervan profiteren!

Contact