Verbeterplan communicatie in de zorg

De gezondheidszorg verdient alle aandacht

De vraag is niet of, maar wanneer de gezondheidszorg gedwongen wordt om te innoveren om effectief goede zorg te kunnen blijven bieden. De zorg in Nederland staat al geruime tijd onder grote druk en ingrijpende gebeurtenissen zoals de uitbraak van het Covid-19 virus hebben dit nogmaals pijnlijk blootgelegd. Goede communicatie en efficiënt werken is key, zeker als u werkzaam bent in een grote zorgorganisatie, waarbij meerdere mensen toegang moeten hebben tot patiëntendossiers. Goed samenwerken is belangrijk om de juiste zorg te bieden aan patiënten. Denk daarom eens aan het opstellen van een verbeterplan voor communicatie in de zorg.

Vcare connect kan hierbij helpen. Dankzij het innovatieve cloudplatform van Vcare connect, kunt u de communicatie bij uw eigen zorginstelling enorm verbeteren. Werk voortaan sneller, beter en efficiënter zonder dat administratief werk de kwaliteit van uw geboden zorg in de weg staat. Het zal uw werk een stuk aangenamer maken.

Ga naar Video connect

Een betere zorginstelling begint met een goed verbeterplan communicatie voor de zorg

Mede dankzij jarenlange ontwikkeling en feedback vanuit zorgprofessionals is ons Vcare connect systeem een uniek communicatieplatform geworden waardoor iedereen die in de zorg aan het werk is beter met elkaar kan communiceren. Van het raadplegen van patiëntengegevens tot het inschakelen van hulp van een collega of het eenvoudig kunnen exporteren van data. Alles is zo ingericht dat zorgmedewerkers veel eenvoudiger, effectiever en efficiënter kunnen werken zodat er meer tijd en aandacht overblijft voor de patiënt. En dat is zorg bieden!

Bij Vcare geloven we dat tijdsbesparing door efficiënter en effectiever te werken, gaat leiden tot betere zorg. Er is immers meer tijd over voor de patiënt en zijn of haar zorgvraag. Ook ontstaat er meer rust bij zorgmedewerkers, omdat werkzaamheden makkelijk en sneller te verrichten zijn. Dit zorgt voor meer gemak en vooral meer werkplezier! Zorgpersoneel geeft wel vaker aan dat hun passie ligt bij het bieden van zorg, en niet bij het doen van administratie, oplossen van onduidelijkheden of slechte communicatie. Vcare connect zorgt voor uw communicatie!

Hulp of advies nodig? Neem contact op

Communicatie in de gezondheidszorg: altijd de juiste informatie paraat

Eén van de voorwaarden om communicatie in de gezondheidszorg te verbeteren is dat patiëntinformatie  altijd en overal actueel is, correct is en vanaf elke plek te bereiken is. Bijvoorbeeld wanneer een collega behandelingen heeft gedaan en de uitkomsten onlangs heeft ge-update in het dossier, moeten deze resultaten realtime beschikbaar zijn. Het is dan wenselijk dat deze uitkomsten niet twee keer ingevoerd hoeven te worden in het systeem.

De communicatieoplossingen van Vcare connect zijn zó opgezet dat ze een naadloze koppeling bieden met bestaande HAPIS en HIS informatie systemen die in Nederland al gebruikt worden. Het is ook ontzettend veilig, omdat de informatie over een separate internetlijn loopt, waardoor data, persoonsgegevens en privacy gewaarborgd worden. Vcare is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strenge voorwaarden die gelden voor het beschermen van persoonsgegevens in de zorg.

Klik hier om contact op te nemen

Neem contact op met Vcare

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

De beste communicatie is efficiënte communicatie

Bij Vcare vinden we dat goede communiceren met uw collega’s en andere zorgverleners een oplossing kan bieden om de werkdruk in de zorg te verminderen. De oplossingen van Vcare connect zijn zo opgezet dat ze eenvoudig schaalbaar zijn en goed toegankelijk voor iedere zorgverlener. Zo helpen deze slimme oplossingen u om de beste zorg te kunnen bieden. Verder bieden we trainingen via onze onderwijspagina om de digitale vaardigheden binnen uw organisatie te verbeteren.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Neem vandaag nog contact met ons op met het verbeterplan communicatie in de zorg en een vrijblijvende demo door onze adviseurs. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen en integraties met bestaande systemen die uw werk makkelijker kunnen maken..

Contact