Ziekenhuisinformatiesysteem

Ziekenhuisinformatiesysteem gemaakt voor de patiënt

Tijden veranderen en techniek staat niet stil. Ook in de zorg. Waar we traditiegetrouw altijd naar een zorgverlener (huisarts, ziekenhuis, specialist) toe moeten gaan voor een persoonlijke afspraak, zijn er ondertussen slimme technieken en systemen die dit overbodig maken. Een patiënt hoeft niet meer per se naar het ziekenhuis toe voor medisch advies. Dankzij het slimme ziekenhuisinformatiesysteem van Vcare is namelijk zorg op afstand prima mogelijk. Deze nieuwe manier van communiceren biedt vele voordelen voor patiënten én uw organisatie. Wij leggen u graag de voordelen uit.

Ontdek Vcare connect

Uitstekende connectiviteit met ons ziekenhuisinformatiesysteem

Een goed informatiesysteem vormt de basis van de ICT binnen zorginstellingen zoals ziekenhuizen. Voorbeelden zijn online dashboards & managementsystemen, koppelingen met elektronisch patiëntendossiers (EPD) en een kalender- of afsprakensysteem. Met een adequaat ziekenhuisinformatiesysteem zijn al deze zaken met elkaar gekoppeld zodat informatie altijd bereikbaar en up-2-date is. Bij Vcare gaan we een stap verder en implementeren we slimme koppelingen met andere systemen die relevant zijn voor patiënten. Denk bijvoorbeeld aan het Huisartsinformatiesysteem (HIS).

Sneller schakelen met het Vcare ziekenhuisinformatiesysteem
Tijd is een belangrijke factor in de medische branche. Hoe sneller en efficienter geschakeld kan worden tussen zorgverlener en patiënt, hoe meer het in het belang is van de patiënt. Daarnaast verlicht het de druk op het zorgproces, iets wat de laatste jaren alleen maar meer is geworden. Met de ziekenhuissoftware van Vcare is dankzij slimme cloudtechnieken snelle communicatie mogelijk tussen verschillende systemen. Zo is het systeem voorzien van beeldzorg voor zorg op afstand, telefoondoorschakeling van vast en mobiel, een aangepast keuze menu, automatische herhaalrecepten, een opnamefunctie van het telefoongesprek en de mogelijkheid om, voor bijvoorbeeld de triagist, online te bellen tijdens het websurfen met een klik van de muis. Vcare garandeert een hoge bereikbaarheid (99% uptime) en volledige bescherming van persoonsgegevens conform de wet- en regelgeving ten aanzien van privacy. Wij voldoen hierdoor aan de ISO27001 en NEN7510 en bezitten zodoende ook deze keurmerken. Neem contact op en integreer vandaag nog het Vcare connect platform in uw organisatie.

Meer over Vcare Integrator

Kies ook voor ziekenhuissoftware van Vcare

Zoekt u een vernuftig en gebruiksvriendelijk systeem dat uw organisatie naar een hoger plan tilt? Maak dan een afspraak met onze accountmanagers voor een demo. We luisteren goed naar uw wensen en zullen uw software zodanig opleveren dat deze de functies bevat die bijdragen aan een betere zorg voor uw patiënten. Bovendien bent u bij Vcare verzekerd van 24/7 support voor al uw vragen.

Maak een afspraak
PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Waarom kiezen voor Vcare:

  • Onze software is bijzonder snel, door de cloud-omgeving die hiervoor wordt gebruikt. Deze omgeving zorgt er daarbij voor dat uw platform vanaf iedere locatie te bereiken is.
  • Minstens zo belangrijk is de veiligheid van het platform. We helpen u te voorkomen dat indringers toegang krijgen tot gegevens van patiënten. Naast veiligheid speelt ook privacy een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ziekenhuissoftware.
  • Data van uw patiënten blijft binnen Nederland, omdat onze servers ook in Nederland geplaatst zijn. Zo voldoen we aan de wet- en regelgeving op het gebied van privacy en data.

Benieuwd of ziekenhuissoftware en de communicatieoplossing van Vcare ook voor uw organisatie interessant kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op! We voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die we uw zorgorganisatie kunnen bieden.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Contact