Veilig gegevens verzamelen
in de zorg

Methodische gegevensverzameling voor betere zorg

Om goede zorg en/of ondersteuning te kunnen bieden aan patiënten of cliënten is het werken volgens plan van groot belang. Dataverzameling is een daarbij een belangrijk onderdeel binnen zorgorganisaties en daar dient uiteraard zorgvuldig mee omgegaan te worden. Omdat het nagenoeg grotendeels gaat om persoonlijke en medische gegevens, dient de veiligheid altijd optimaal ingericht te zijn. Bij Vcare onderscheiden we ons door de focus te leggen op een uitstekende beveiliging van persoonsgegevens en privacywaarborging. Dankzij het Vcare connect cloudplatform bieden wij naadloze integraties met bestaande patiëntinformatiesystemen, zoals HIS en HAPIS systemen, die gebruikt worden bij o.a. huisartsen, GGZ instellingen en thuiszorgorganisaties. Vcare connect maakt het mogelijk om sneller en effectiever een zorgplan op te stellen in het geval van bijvoorbeeld veranderingen, calamiteiten en andere situaties.

Vcare voor de zorg

Toekomst van gegevens verzamelen in de zorg

Technologie en ontwikkelingen gaan razendsnel, ook in de zorg. Om daar goed op in te spelen, ontwikkelt Vcare continu innovatieve oplossingen voor de verpleegkundige en zorgprofessional die bijdragen aan hogere werkefficiëntie en tegelijkertijd een lagere werkdruk, voor onder andere verpleegkundigen, triagisten, doktersassistenten, huisartsen, apothekers en andere zorgprofessionals. Door in te spelen op zorgwensen vanuit de markt heeft Vcare slimme integraties ontwikkeld die meer werk kunnen verrichten in minder tijd. Enkele voorbeelden hiervan zijn;

Vcare belooft op de meest veilige manier verschillende gegevens te verzamelen en bewaren in de zorg. Daarom worden gegevens altijd veilig verzameld binnen onze eigen gesloten cloudomgeving. Het levert ons daarom ook de ISO27001 en NEN7510 hercertificering. De data voor al onze klanten wordt dusdanig ingericht dat men methodisch kan werken. Dit bespoedigt het opstellen van doelen, plannen van activiteiten, uitvoeren van activiteiten en zo nodig bijsturen van zorg en ondersteuning. Wist u dat we ook een naadloze integratie bieden met mobiele telefonie? Dankzij de Mobile connect integratie bijvoorbeeld, is eenduidige registratie van gesprekken van en naar de mobiele telefoon mogelijk, net als volledige rapportages en centrale gespreksopnames met Vcare Recorder. Hierdoor is een hogere beheersbaarheid van gespreksstromen mogelijk. Vcare connect is niet alleen geschikt voor de zorg, maar ook zeker voor het bedrijfsleven en MKB.

Meer over Vcare Mobile connect

Meer dan alleen eenvoud in op- en afschalen met Vcare connect:

– Servers staan in Nederland, waardoor u bij het gebruik van ons platform voldoet aan de wet- en regelgeving op het vlak van privacy voor het verzamelen van gegevens die persoonlijk zijn ( anamnese, patiëntendata, medische gegevens, etc ). Daarbij is veel aandacht besteed aan de veiligheid van een platform om ieder datalek tegen te kunnen gaan.
– Met het 24/7 helpdesk staat wij 365 dagen per jaar voor u klaar! Mocht u tegen problemen aanlopen of vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken. Wel zo’n fijne gedachte!

Meer over gegevens verzamelen in de zorg
PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Waarom kiezen voor telefonie van Vcare:

  • Vcare werkt enkel samen met partners die uitstekende dekking bieden.
  • Met een Vscan kunnen wij u inzicht geven in uw belanalyse, zodat u ziet wat u daadwerkelijk nodig heeft.
  • 24/7 support: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Ook meer weten over de implementatie van trends en ontwikkelingen in de zorg? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er graag meer over!

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Contact