‘Volledig automatisch SMS berichten versturen vanuit Vcare Operator’

  • Vanuit Vcare Operator heel eenvoudig een SMS versturen naar uw patiënten.
  • Meerdere SMS-sjablonen mogelijk
  • Automatische overname 06-nummer
  • Rechten per groep beheren
  • Activeren en inrichting eenvoudig aanpasbaar door beheerder

De samenwerking met Vcare productmanagement is professioneel en daadkrachtig. Bij Hadoks waren we op zoek naar een snelle manier om o.a. een afspraakbevestiging te sturen naar patiënten. Zo kwamen we samen met Vcare tot de ontwikkeling van de geïntegreerde SMS Service. Handig voor de patiënt en makkelijk in gebruik voor de zorgmedewerker. De manier waarop we als partners hierin zijn opgetrokken in ontwikkeling, test en uitrol is een mooi voorbeeld van co-creatie. We gaan hier veel patiënten en huisartsen(posten) blij mee maken!

Ivo Caminada

Teamleider Acute Zorg bij Hadoks

automatisch sms versturen via pc naar mobiel

Eenvoudig herinneringen sturen via een geïntegreerde SMS functie

Centraal vanuit Vcare Operator kunt u nu ook heel eenvoudig een SMS versturen via pc naar de mobiel van uw patiënten. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens uw telefonisch gesprek meteen een gratis afspraakbevestiging versturen naar de telefoon van een patiënt. Maak gebruik van verschillende SMS-sjablonen als beheerder. Zo kunt u o.a. op voorhand verschillende talen instellen of het sjabloon aanpassen afhankelijk van een locatie. Kortom een uitstekende messaging service die vele malen professioneler en veiliger is dan (gratis) chatapplicaties zoals whatsapp.

“Ik kan de patiënt snel een SMS versturen via pc naar mobiel met afspraakbevestiging.”

Vanaf nu kunt u vanuit onze beveiligde Operator eenvoudig en veilig afspraakbevestigingen of -herinneringen naar uw patiënten sturen via SMS. Als beheerder kunt u eenvoudig meerdere SMS-sjablonen opstellen en toewijzen aan uw collega’s. Zo selecteren uw collega’s met één druk op de knop het SMS-bericht en hoeven zij enkel de benodigde aanvullende gegevens in te vullen.NB: SMS-Service is nu beschikbaar. Wilt u meer weten over automatisch sms versturen via pc naar mobiel? Plan een afspraak in via ons contactformulier.

sms versturen via pc naar moviel van de patiënt met Vcare connect

Vcare SMS Service highlights

Meerdere SMS-sjablonen mogelijk

Als beheerder kunt u eenvoudig meerdere SMS-sjablonen opstellen en toewijzen aan uw collega’s. Zo selecteren uw collega’s met één druk op de knop het juiste SMS-bericht en hoeven zij enkel de benodigde aanvullende gegevens in te vullen.

Rechten per groep beheren

Door middel van groepen kunt u sjablonen onderverdelen. Zo kunt u eenvoudig bepalen welke medewerkers binnen uw organisatie een specifiek sjabloon mogen gebruiken. Medewerkers moeten enkel de invulvelden invullen om het bericht te vervolledigen.

Automatische overname van 06-nummer

Wanneer u in Vcare Operator in gesprek bent met een patiënt en deze gebruikt een mobiel nummer, dan neemt SMS Service dit nummer automatisch over. Zo kunt u nog sneller een SMS verzenden.

Ontdek ook: Recorder

Uw gespreksopnames zijn eenvoudig beschikbaar en de privacy blijft tot een maximum gewaarborgd

Vcare Recorder
opneme telefoongesprek conform bewaarplicht met vcare recorder

Vcare applicaties