Thuiszorgplanner
als moderne oplossing

Alle moderne oplossingen voor uw thuiszorgplanner

Met de Vcare Scheduler van Vcare connect maakt u het voor een thuiszorgplanner en uw patiënten makkelijker om afspraken in te plannen. Op het moment dat een hulpbehoevende naar uw organisatie belt, wordt deze op basis van uw roosterplanning automatisch doorgezet naar een dienstdoende medewerker. Zo krijgt een patiënt altijd iemand aan de lijn, die hem of haar verder kan helpen. Het maakt dat het bellen vanaf een alternatief telefoonnummer voortaan overbodig is. Vaak hebben hulpbehoevenden het vaste nummer van hun contact bij uw organisatie in hun telefoon staan. In het geval dat zij op zoek moeten naar een ander nummer, brengt dit een grote uitdaging mee zich mee voor de hulpbehoevende. De applicatie zelf is eenvoudig te bereiken via een beveiligde, digitale omgeving. Op deze pagina leest u meer over hetgeen deze applicatie voor uw thuiszorgplanner kan betekenen.

Thuiszorgplanner voert de kalender digitaal in
In de digitale omgeving van de Vcare Scheduler heeft een thuiszorgplanner de mogelijkheid de kalender van uw organisatie in te voeren en aan te passen. Een groot voordeel aan onze applicatie is de mogelijkheid om het pakket te verbinden met een extern pakket. Ideaal, wanneer de thuiszorgplanner momenteel een andere applicatie gebruikt voor het bijwerken van de agenda. Het exporteren van CSV-bestanden en het importeren hiervan in de Vcare Scheduler is voldoende! Eventuele aanpassingen die in de online applicatie gedaan worden, zijn direct actief. Ook prettig: de applicatie is voorzien van een grafische kalenderweergave. Dit biedt de thuiszorgplanner direct een duidelijk overzicht.

Ontdek Vcare scheduler

Zekerheden bij Vcare connect

Vcare connect biedt haar klanten verschillende zekerheden. Zo kan een thuiszorgplanner rekenen op een veilige en stabiele online omgeving. U wilt datalekken voorkomen, evenals het uitvallen van belangrijke applicaties. Het zou immers betekenen dat uw thuiszorgplanner zijn of haar werk niet kan doen. Daarbij zijn onze digitale oplossingen gericht op de zorg van morgen. Met onze software voor de thuiszorg heeft u een robuuste oplossing, waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Het biedt voordelen voor uw medewerkers, maar zeker ook voor uw patiënten.

Meer over Vcare connect

Geen ingewikkelde koppelingen of software voor de thuiszorg

Met de Vcare Scheduler software zit u niet vast aan ingewikkelde koppelingen in uw telefonieomgeving. Op het moment dat uw cliënten een collega belt die op dat moment niet bereikbaar is, zorgt het systeem dat deze patiënt automatisch wordt doorgeschakeld naar een collega die wel aanwezig is. Hierbij bent u tevens niet afhankelijk van het verplicht in- en uitloggen van medewerkers. Kortom, Vcare connect biedt u een oplossing die een groot gebruiksgemak biedt voor uw thuiszorgplanner en voor cliënten. Naast deze oplossing bieden we verschillende andere applicaties, die het verlenen van zorg makkelijker maken. Steeds meer wordt zorg online aangeboden. Als organisatie kunt u hierop inspelen door uw applicatielandschap te vullen met de tools die Vcare connect u biedt.

Neem contact op

Vraag nu aan

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Waarom kiezen voor telefonie van Vcare:

  • Vcare werkt enkel samen met partners die uitstekende dekking bieden.
  • Geen gebruik van ingewikkelde thuiszorg software.
  • Dankzij Vscan kunnen wij u inzicht geven in uw belanalyse, zodat u ziet wat u daadwerkelijk nodig heeft.
  • 24/7 support – 7 dagen per week.

Vraag een vrijblijvende scan aan en krijg inzicht in uw huidige verbruik. Dan heeft u helder in kaart wat uw belminuten zijn, uw kosten en datagebruik. Op basis van deze analyse kunnen wij u een gepast voorstel bieden met kostenbesparende tips, uitstekende dekking in het hele land en optimale gesprekskwaliteit. Neem contact op voor het maken van een afspraak of lees meer over zakelijke telefonie.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Contact