ICT in de zorg
Vcare connect

ICT in de zorg met Vcare connect

Zorginstellingen hebben dagelijks te maken met grote aantallen patiënten en daarmee zorg op maat. Processen verschillen, zo ook de werkwijze en de communicatie binnen deze werkwijze. De communicatie met collega’s, patiënten en leveranciers neemt toe. Met deze toenemende communicatie, speelt Informatie en Communicatie Technologie (ICT) een steeds grotere rol in de zorg. Kwaliteit, veiligheid, resultaatgericht en efficiënt werken is van vitaal belang.

Vcare biedt kansen om de communicatie binnen de zorg veiliger en efficiënter in te richten. Op ons communicatieplatform legt u eenvoudig connecties met onder andere collega’s, patiënten, cliënten en leveranciers. Door beter gebruik te maken van alle klinische gegevens, verbetert u de impact en kwaliteit van uw dienstverlening en daarmee de kwaliteitsmaatregelen van uw organisatie. Daarmee zal indirect de kwaliteit van uw data én uw efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Op deze manier zorgt Vcare er samen met u voor dat uw patiënten en cliënten, maar ook uw medewerkers ontzorgd worden.

Ontdek Vcare connect

Vcare – heldere multichannel communicatie

Met Vcare maakt u onder andere gebruik van onze oplossing op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Met Vcare toestellen, applicaties, bypasses en noodoplossingen bieden wij een telefonische bereikbaarheid van 99,9%. Ook op het gebied van mobiele telefonie bieden wij specifieke oplossingen op maat voor uw organisatie. Doordat u direct vanuit het patiëntdossier kunt bellen, verhoogt u met Vcare de efficiëntie, terwijl u tegelijkertijd de werkdruk verlaagt.

Met ons geïntegreerde ICT-platform voor de zorg bieden wij een veilig en betrouwbaar communicatieconcept.

  • Eenvoudige integratie met uw HIS, EPD of HAPIS
  • Managementrapportages over uw bereikbaarheid simpel inzien
  • Snelle herkenning van de beller dankzij numerieke invoer in het keuzemenu
Meer over Vcare Integrator

ICT op maat in de zorg 

Uw communicatie is onze zorg, met Vcare bieden wij op maat gemaakte ICT in de zorg. Maak kennis met Vcare en kom erachter hoe wij communicatie in de zorg zo efficiënt, veilig en betrouwbaar mogelijk maken, ook voor uw organisatie. Neem contact op voor een kennismaking of meer informatie over Vcare – voor een op maat gemaakte ICT oplossing in de zorg.

Maak een afspraak
PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Onze webbased communicatieapplicaties maken een belangrijk deel uit van onze oplossing.

 

  • Webbased gespreksbeheer en -afhandeling
  • Volledige telefonieomgeving vanaf één computerscherm bedienen
  • Integratie met uw HIS, HAPIS of EPD
  • Managementrapportages inzien over uw bereikbaarheid
  • Herhaalrecepten eenvoudig en veilig verwerken
  • Terugbelverzoeken geautomatiseerd afhandelen
  • Snellere herkenning van de beller door numerieke invoer in het keuzemenu, bijvoorbeeld klantnummer, BSN-nummer, geboortedatum

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

In uw dagelijkse praktijk is een uitstekende telefonische bereikbaarheid van levensbelang.

Is professionele communicatie in de zorg & altijd en overal bereikbaar zijn belangrijk?

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Contact