Apotheek informatie systeem
met Vcare connect

Digitalisering voor apothekers met slimme & efficiëntere oplossingen

Staat u als apotheekorganisatie ook te springen om een innovatief apotheekinformatiesysteem  dat makkelijk en efficiënter het klaarleggen van nieuwe recepten en herhaalrecepten regelt? Dan is er voor u goed nieuws! Vcare connect biedt hét dashboard managementinformatiesysteem dat afgestemd is op veel wensen van een hedendaagse apotheekhoudende zorgprofessional. Bij Vcare zijn we ons bewust van het feit dat de zorg in Nederland enorm aan het veranderen is. We zien zaken als kwaliteit, toegankelijkheid, producten, personele bezetting en betaalbaarheid van goede zorg onder toenemende mate onder druk staan. Deze tijden vragen om het belang van een andere aanpak. Een aanpak die goede zorg combineert met gemak en efficiëntie. Daarom ontwikkelen wij slimme oplossingen die een naadloze integratie vormen met en/of aanvullend werken op de andere gebruikte systemen. Het bekendste voorbeeld, waar ook Vcare koppelingen mee heeft, is het huisarts informatiesysteem (HIS) voor huisartsen en bestaande systemen voor apothekers en apotheken.

Ontdek Vcare connect

Vcare Pharma repeat inzetten als een slim herhaalreceptensysteem

Hoogstwaarschijnlijk zullen herhaalrecepten een groot deel van uw dagelijkse bezigheden omvatten. Als dat zo is, hoe handig zou het zijn wanneer uw patiënten altijd de keus hebben om een online herhaalrecept aan te vragen zonder tussenkomst van een persoon (apotheker)? Dankzij Vcare Pharma repeat kan dit! Uw patiënten kunnen via een telefoonnummer met keuzemenu gemakkelijk en snel een herhaalrecept bestellen. Door een ingesproken bericht achter te laten met de persoonlijke gegevens van de patiënt, die beluisterd wordt door assistentes, worden de medicijnen klaargelegd om opgehaald te worden en kan bijv. dankzij AIS techniek gecontroleerd worden dat het recept ook opgehaald is. De ingesproken berichten worden veilig opgeslagen binnen een gesloten omgeving. Op deze manier waarborgen wij de privacy van persoonsgegevens. Bovendien krijgt u inzicht in de afhandelstatus en in welke assistentes de gesproken berichten hebben afgeluisterd.

Vraag nu aan!

Pharma repeat is een slim systeem om alle aanvragen van herhaalrecepten te groeperen en deze eenvoudig te beluisteren en op te volgen. Ondertussen voldoet u aan alle geldende privacywetgeving die van toepassing is. Goed om te weten is dat vele van onze applicaties in samenwerking met gebruikers en professionals worden ontwikkeld ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid. Andere toevoegingen die voor u interessant kunnen zijn is Vcare Recorder voor automatische gespreksopname en Vcare Call back voor automatisch terugbellen. Wilt u voor deze slimme integratie een demo? Dan kunt u een afspraak maken met het team van Vcare adviseurs. Ontdek ook de mogelijkheden om gesprekken automatisch door te schakelen.

Meer over telefonie voor de apotheek

Ontdek de voordelen van ons apotheek informatie systeem

Vcare denkt altijd mee in oplossingen die uw zorg nóg beter laten werken. Ons Vcare connect platform, dat continu in ontwikkeling is, is hier het bewijs van. Door meer focus te leggen op de beste resultaten en de beste dienstverlening voor patiënten, zien wij steeds meer zorgorganisaties overstappen naar Vcare connect. Ons motto is ook niet voor niets: uw communicatie is onze zorg!

Neem contact op
PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Onze voordelen op een rij:

  • Veilig; Vcare voldoet aan de regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Wij zijn ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.
  • Snel; ons platform is razendsnel, door de cloud-omgeving waarbinnen deze is opgebouwd. Daarbij kunt u deze vanaf iedere locatie bereiken!
  • Betrouwbaar; de indeling van onze cloud-omgeving zorgt niet alleen voor een snel platform, het is ook 24/7 bereikbaar! Een geruststellende gedachte, als u cliënten en collega’s altijd de mogelijkheid wilt bieden om contact met u op te kunnen nemen.

Wilt u meer weten of een demo van het AIS? Neem vrijblijvend contact op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. En maak gebruik van onze kennis en expertise op dit vlak.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

In uw dagelijkse praktijk is een uitstekende telefonische bereikbaarheid van levensbelang.

Is professionele communicatie in de zorg & altijd en overal bereikbaar zijn belangrijk?

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatieoplossingen in de zorg.

Contact