Ziekenhuis software
voor communicatie

Ziekenhuissoftware voor communicatie die uw patiënten verder helpt

Tot voor kort verliep het contact tussen een zorgverlener en patiënt vrijwel altijd face-to-face. Een patiënt kwam voor een behandeling of afspraak bij het ziekenhuis langs, alwaar een arts hem of haar van medisch advies voorzag. Tegenwoordig kan dit slimmer! Een patiënt hoeft niet meer naar het ziekenhuis, maar kan telefonisch van advies worden voorzien. Enkel wanneer deze een onderzoek moet ondergaan, dient deze langs te komen in het ziekenhuis. Vcare is uw partner in ziekenhuissoftware voor communicatie! Deze software helpt niet alleen uw organisatie verder, maar biedt ook voordelen voor uw patiënten. We vertellen u graag meer over onze innovatieve oplossingen voor de zorgverlener.

Ontdek Vcare connect

Mogelijkheden op het gebied van ziekenhuissoftware

Ziekenhuissoftware kan op verschillende manieren voor communicatie worden ingezet bij ziekenhuizen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een online dashboard of koppeling met het EPD, waarin patiënten een nieuwe afspraak kunnen plannen, een bestaande afspraak kunnen annuleren, enzovoorts. Daarbij hebben ze binnen dit dashboard inzicht in eerdere consulten bij hun arts, in de voorgeschreven medicatie, enzovoorts. Wist u dat het bij onze slimme ziekenhuissoftware mogelijk is om verbindingen te leggen met andere systemen, die relevant zijn voor uw patiënt? Denk bijvoorbeeld aan het Huisartsinformatiesysteem (HIS).

Snel contact met een arts door ziekenhuissoftware & communicatie
Ook kan communicatie & ziekenhuissoftware patiënten sneller in contact brengen met een arts. Ze weten precies bij welke arts ze moeten zijn en hoe ze deze kunnen bereiken. Een onderdeel van e-health is het contact wat patiënten elektronisch of digitaal per chat met hun arts hebben. Zo hoeft niet voor ieder gesprek een fysieke afspraak zoals een ipad te worden gemaakt. Het bespaart u en uw patiënten veel tijd! Middels innovatieve cloudtechnologie is uw ziekenhuis niet alleen altijd bereikbaar. Ook verzekert het u van een hoge kwaliteit van de verbinding, waarbij bijvoorbeeld ruis op de lijn voorkomen wordt.

Meer over Vcare Integrator

Vraag aan bij Vcare

Ziekenhuiscommunicatiesoftware van Vcare gebruiken

Vcare helpt u graag bij de implementatie van innovatieve thuiszorg en ziekenhuissoftware voor communicatie. Samen bekijken we aan welke eisen deze software voor uw organisatie moet voldoen. In ons dashboard zijn verschillende applicaties ingebouwd, waarmee u nog meer uit het platform kunt halen. Daarbij bent u bij ons verzekerd van 24/7 support.

Neem contact op
PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Redenen om voor ziekenhuis-communicatiesoftware van Vcare te kiezen:

  • Onze software is bijzonder snel, door de cloud-omgeving die hiervoor wordt gebruikt. Deze omgeving zorgt er daarbij voor dat uw platform vanaf iedere locatie te bereiken is.
  • Minstens zo belangrijk is de veiligheid van het platform. We helpen u te voorkomen dat indringers toegang krijgen tot gegevens van patiënten. Naast veiligheid speelt ook privacy een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ziekenhuis software.
  • Data van uw patiënten blijft binnen Nederland, omdat onze servers ook in Nederland geplaatst zijn. Zo voldoen we aan de wet- en regelgeving op het gebied van privacy en data.

Benieuwd of ziekenhuissoftware en communicatieoplossing van Vcare ook voor uw organisatie interessant kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op! We voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die we uw zorgorganisatie kunnen bieden.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatie oplossingen in de zorg.

Contact