Winnaar goede voornemens challenge

Goede voornemens! Wie had ze niet? In de poll van de vorige Vcare Inside ontvingen een aantal interessante reacties, waaronder die van Sanne. We hebben haar tot winnares gekroond, want ze voert haar voornemens echt tot in de puntjes uit. Erg knap! Geef toe, de meeste van jullie voornemens zijn allang down the drain. Meer weten over Sannes’ goede voornemen om elke maand iets nieuws te doen? Lees dan snel verder.

En, wat voor nieuws heb je in januari gedaan?

We zijn het nieuwe jaar fris en fruitig begonnen met een Nieuwjaars duik!

En deze maand?

Deze maand doe ik zelfs 2 nieuwe dingen. Ik heb me ook voorgenomen om meer dingen samen gaan doen met mijn gezin. Daarom hebben we besloten om meerdere keren per week te gaan sporten met een personal trainer. Mijn zoon Floris gaat soms ook met mams en/of paps mee. Sporten is natuurlijk gezond, maar het doel is dus vooral om wat samen te doen en om elkaar te lachen. We hangen bijvoorbeeld hoog in de ringen om onze mobiliteit te verbeteren en zetten onze benen in de fik met beenspieroefeningen. Als we dan na afloop van zo’n training voldaan en gesloopt op de bank ploffen (met een gekookt ei voor de spieropbouw) en grappend onze spierpijn met elkaar vergelijken is het cirkeltje rond.

Deze maand ga ik ook voor de eerste keer met mijn nichtje naar Curaçao. Even als een zeester op het stand liggen en helemaal niks doen. Heerlijk! Misschien gaan we nog Flamingo’s spotten en een Martini Pornstar drinken, dat hoort er ook bij.

Heb je al plannen voor maart?

In maart willen we naar cabaretier Youp van ‘t Hek. Dat wilde ik al heel lang, maar het is er nog niet eerder van gekomen. Ik ben benieuwd!

Bedankt Sanne! Ga zo door!