Werken bij Vcare: “Meningen van medewerkers”

Bij Vcare zijn we hard op zoek naar nieuwe mensen om ons leuke bedrijf en de gezellige medewerkers te ondersteunen. Maar waarom is werken bij Vcare dan zo aantrekkelijk? Vandaag vertellen Moris, Annemiek en Mark over waarom ze plezier hebben in hun werk bij Vcare.

Ondertussen werkt Moris al jarenlang bij Vcare als Accountmanager, maar hij werkte eerder al in de telecom. “Ik kende Vcare letterlijk al 16 jaar voordat ik er uiteindelijk kwam werken. Met mijn telecom-achtergrond wilde ik er altijd al aan de slag gaan.”

Mark aan de andere kant is in februari bij ons komen werken. Waarom hij elke dag met plezier naar het werk gaat? “Wat mij heel erg aanspreekt is dat er wordt gezorgd dat er ruimte wordt gemaakt voor hetgeen je leuk vindt en waar je uitdaging voor jezelf in ziet.” Hij vult aan: “dit lijkt mij een typisch voorbeeld van win-win,  het bedrijf krijgt een gemotiveerde en energieke medewerker en ik mag doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.”

Er wordt gezorgd dat er ruimte wordt gemaakt voor hetgeen je leuk vindt en waar je uitdaging voor jezelf in ziet.

Geen rangen en standen. Iedereen doet waar hij of zij goed in is en dat wordt gewaardeerd!

Moris zou het woord familiebedrijf gebruiken om de sfeer bij Vcare te omschrijven. Onze Customer Service Manager Annemiek verwoordt het als volgt: “Ondanks dat er binnen het bedrijf ongeveer 50 mensen werken, voelt het als een ons kent ons bedrijf. Geen rangen en standen. Iedereen doet waar hij of zij goed in is en dat wordt gewaardeerd! Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar je goed in bent met de daarbij behorende vrijheid.”

Annemiek haalt daarbij nog wat zaken aan die het werken bij Vcare extra leuk maken: “Op maandagochtend begin ik met een kop verse koffie en het delen van weekendverhalen met collega’s.” Later op diezelfde maandag is er ook een geheel verzorgde lunch. Annemiek: “Ik verheug me al op de lunch. Tijdens de smakelijke lunch heb ik leuke gesprekken met collega’s van andere afdelingen.”

Maar als je het Moris vraagt heeft de belangrijkste reden om bij Vcare te werken niets met werk te maken. Moris: “Wat ze echt moeten weten is dat we leuke dingen doen, zoals een vrijdagmiddagborrel en weekendjes weg!”

Enthousiast geworden en wil jij ook werken bij Vcare? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina of stuur een open sollicitatie. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!