Vcare software
voor de zorg

Een multichannel communicatieplatform

Vcare connect biedt een intelligente oplossing waarbij vaste en mobiele telefonie worden geïntegreerd met webbased applicaties en koppelingen met de meest bekende informatiesysteemleveranciers uit de zorg. Dankzij onze gebruiksvriendelijke communicatiesuite kunnen zorgverleners uit de zorg efficiënter werken zodat er meer tijd overblijft voor het bieden van goede zorg.

De voordelen van Vcare software:

  • Doordat wij noodoplossingen kunnen integreren met onze Vcare toestellen kunnen wij 99,9% telefonische bereikbaarheid bieden. Dit is uniek in onze branche en essentieel voor de zorg.
  • Iedere organisatie heeft andere wensen als het gaat om mobiele bereikbaarheid. Vcare kan uw wensen vertalen naar op maat gemaakte mobiele telefonieoplossingen specifiek afgestemd aan uw organisatie.
  • Het werken zonder integratie met uw computer is in onze optiek niet efficiënt, om de simpele reden dat veel zorgverleners een (groot) gedeelte van hun werk uitvoeren met computersystemen. Daarom hebben wij webbased communicatieapplicaties ontwikkeld die naadloos te integreren zijn met uw huidige computersysteem. Denk aan rapportages voor het management, het eenvoudig verwerken van herhaalrecepten, telefoongesprekken veilig opnemen en terugbelverzoeken afhandelen.
  • Dankzij de samenwerking met de grootste HIS-leveranciers in Nederland, zoals Chipsoft (HiX), voldoet slechts een éénmalige inlog dankzij Single Sign-on (ook met een UZI-pas) zodat u direct toegang heeft tot alle belangrijke data.
pim klantenportaal

Optimale veiligheid

Als privacy waarborging en informatieveiligheid voor u belangrijk zijn, dan zit u goed bij het Vcare software platform. Ons platform voldoet namelijk aan de AVG/GDPR-wetgeving en is ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd. Wij bewaren onze data op vier gescheiden datacenters die zeer goed beveiligd zijn. Onze inlogomgeving, PIM, is voorzien van een trusted SSL-certificaat zodat alle informatie versleuteld wordt en niet leesbaar is voor derden.

connect app van vcare

Speciale hardware: Vcare toestellen

In samenwerking met hardware-ontwikkelaar Snom hebben wij speciale Vcare telefoontoestellen ontwikkeld met de nieuwste technieken. Om het gebruik nóg makkelijker te maken, hebben onze Vcare toestellen dezelfde iconen als onze digitale omgeving. Dit zorgt voor herkenbaarheid en maakt werken eenvoudiger en efficiënter.

innovaties in de zorg

Perfect voor de zorg

Direct bellen vanuit een patiëntdossier met een nummeridentificatie of veilig gesprekken opnemen voor een completer patiëntdossier: dit zijn slechts enkele voorbeelden van slimme integraties van onze module Vcare Integrator tussen het Vcare connect platform en uw informatiesysteem. Dit soort slimme oplossingen verlagen de werkdruk voor betere prestaties.

Vcare in de zorg
afdeling verkoop

Ook voor de zakelijke markt

De strenge wet- en regelgeving ten aanzien van informatieveiligheid en privacy waarborging in de zorg, maakt het Vcare platform ook uitermate geschikt voor het bedrijfsleven. Door de hoge mate van bereikbaarheid en betrouwbaarheid van verbindingen, kunnen bedrijven ook profiteren van het sterke communicatiesysteem van Vcare. Bent u een organisatie die ook veel persoonsgegevens of privacygevoelige gegevens verzamelt, dan zal u merken dat onze eigen Vcare software solution u vele voordelen gaat bieden op de langere termijn. Neem gerust contact op voor een demo van Vcare software van één van onze adviseurs.

Meer over Vcare voor het bedrijfsleven

Vcare applicaties

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met Pim

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Uw zorgcommunicatie
bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?