‘Numerieke informatie over de beller eenvoudig en foutloos in uw informatiesysteem verwerken’

  • Willekeurige numerieke invoer om de beller te kenmerken
  • Uitstekend voor BSN-invoer van de beller, waarbij het ingevoerde nummer direct gevalideerd wordt
  • Optie automatisch aangeboden in telefonisch keuzemenu
  • Numeriek label meegestuurd met oproepinformatie in Vcare Operator
  • Foutloos kopiëren van ingevoerde gegevens naar uw informatiesysteem of andere bestemming
  • Indien Number entry gebruikt wordt voor een BSN-invoer en u gebruikmaakt van Vcare Integrator Topicus, kan direct het juiste patiëntendossier geopend worden
Met één klik numeriek kenmerk foutloos overnemen

Met één klik numeriek kenmerk foutloos overnemen

U wilt zo snel mogelijk patiëntinformatie inzichtelijk hebben en deze, zonder fouten, terugzoeken in uw informatiesysteem. Met Vcare Number entry wordt in uw keuzemenu de optie aangeboden om een willekeurige numerieke invoer te doen. Dit kan gaan om een BSN-nummer, een postcode, een geboortedatum of een combinatie van voorgenoemde opties. Lees hier een ervaring van één van onze vele gebruikers.

“Ik kan snel naar het patiëntendossier dankzij numerieke bellersinformatie.”

Vcare Number entry is een aanvullende module geïntegreerd in de Operator. Deze module helpt u sneller informatie te verzamelen over de beller. Zo bespaart u tijd en reduceert u de foutgevoeligheid van het overnemen van gegevens tot nihil. U kunt de beller een willekeurige numerieke invoer laten doen, die u eenvoudig kunt kopiëren waardoor de beller sneller gevonden kan worden in uw systeem. Dit kan een BSN-nummer zijn, een postcode, een geboortedatum, een klantnummer of een andere invoer die de beller kenmerkt, of een combinatie van meerdere gegevens. De lengte van de invoer is variabel in te stellen.

Als u het BSN-nummer van de beller al in het keuzemenu uitvraagt, scheelt dit zo’n 20 seconden per gesprek. Met de kopieerfunctie kunnen de klant-/patiëntgegevens direct opgezocht worden in uw informatiesysteem. Bovendien valideert Number entry het BSN-nummer direct, waardoor u kunt zien of het een geldig nummer is. Met deze efficiëntieslag wordt de foutgevoeligheid enorm verlaagd, net als de werkdruk. Bij een gecombineerde afname met Vcare Integrator Topicus, kan op basis van het BSN direct het juiste patiëntendossier geopend worden in Topicus.

vcare number entry uitgelegd

Vcare Number entry highlights

Willekeurige invoer

U kunt iedere cijfercombinatie uitvragen die u wilt. Enkele voorbeelden: een dossiernummer, klantnummer, geboortedatum, postcode, of BSN-nummer.

BSN-invoer

Vcare Number entry leent zich uitstekend voor BSN-invoer van de beller, waarbij het ingevoerde nummer direct gevalideerd wordt en de klant-/patiëntgegevens direct opgezocht kunnen worden in uw informatiesysteem.

Integratie Vcare Operator

Het informatielabel met de numerieke invoer van de beller wordt meegestuurd met de oproepinformatie in de Operator en is van hieruit te openen.

Ontdek ook:
Recorder

Uw informatie is eenvoudig beschikbaar en blijft de privacy tot een maximum gewaarborgd

Vcare Recorder
opneme telefoongesprek conform bewaarplicht met vcare recorder

Vcare applicaties