Ook úw communicatie is onze zorg

Bedrijven en organisaties Doordat de Vcare communicatieoplossing voldoet aan de strenge standaarden en eisen van de zorgmarkt, is onze oplossing ook uitermate geschikt voor het bedrijfsleven. De bereikbaarheid en betrouwbaarheid van het systeem, en met name de veiligheid die we kunnen bieden omtrent data, is dan ook zeer aantrekkelijk voor bedrijven die, net als zorgorganisaties, veel persoonsgegevens of andere privacygevoelige informatie verwerken.

Veilige, betrouwbare communicatieoplossing
Vcare heeft een veilige en veelzijdige communicatiesuite ontwikkeld met een uitgebreid aanbod aan efficiënte communicatieapplicaties. Met de Vcare communicatieoplossing heeft u een intelligent platform in handen, waardoor u zich niet druk hoeft te maken om uw bereikbaarheid, en u zich bezig kunt houden met uw core business.

Software en applicaties altijd up to date
Updates en optimalisaties van uw software en applicaties worden automatisch uitgerold, waardoor u altijd blijft werken binnen een veilige omgeving. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar.

ict in de zorg
communicatiemiddelen in de zorg en zorginstelling

Veiligheid van (klant)gegevens geborgd
Wij bieden optimale waarborging van de privacy van u en uw klant door onze ISO 27001- en NEN 7510-certificering. Al onze data wordt beheerd in Nederland in geografisch gescheiden datacenters, die voldoen aan de nationale en internationale veiligheidsnormeringen.

Vcare draagt ISO 27001 en NEN 7510 certificaat

Regionaal, nationaal of internationaal?
Vcare heeft voor ieder type organisatie een passende oplossing. Voor zowel MKB-organisaties als voor internationaal opererende bedrijven kunnen wij passende oplossingen bieden: ook internationaal opererende bedrijven kunnen wij bijvoorbeeld voorzien van telefoonnummers.

Voip telefonie zakelijk mkb en zorg

Vaste én mobiele telefonie
Naast onze cloudoplossing bieden wij ook zakelijke mobiele telefonieoplossingen onder de merknaam Vmobile. Mobiele telefonie kan ook een integraal onderdeel uitmaken van uw Vcare-oplossing, als vast-mobiel integratie. Onder andere middels onze Vcare Softphone kunt u ook op uw mobiele telefoon gebruikmaken van de vele functionaliteiten van Vcare.

Vmobile

Ervaringen van klanten

Uw communicatie
bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

Vcare applicaties