Vmobile scoort met mobiele telefonie

Vmobile scoort met mobiele telefonie

Vtel verwacht een verdere groei in zowel de zorg als de zakelijke markt. In die laatste sector zal het Enschedese ict-bedrijf ook de jarenlange ervaringen in mobiele diensten, onder de naam Vmobile, weer duidelijk onder de aandacht brengen.

Vtel, dat met Vcare in de zorgmarkt een vooraanstaande positie inneemt, ontwikkelt zich ook in het mkb steeds meer tot een gewaardeerde dienstverlener op het gebied van veilige telecommunicatie, cloudtelefonie en optimale bereikbaarheid. “De hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid die in de zorgmarkt vanzelfsprekend is, brengen wij over naar de zakelijke sector”, aldus Gerard Olde Olthof.

Commercieel directeur Alex Damaschek vertelde “Bij Vtel hebben we heel wat ervaring in de mobiele telecom, met Vmobile willen wij ons onderscheidend vermogen communiceren. Wij zijn onafhankelijk, fluiten altijd in het voordeel van onze klanten en doen uitgebreide analyses om zo op maat gemaakte mobiele telefonie aan te bieden.

Wij fluiten voor u!

Het event was vooral bedoeld als een ontspannen kennismaking met het team van Vmobile, Vtel. Naast een gezellige bbq met een drankje was internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis de spreker van de avond. Hij gaf een interessant en humoristisch kijkje in de wereld van het voetbal waar de dwarsverbanden tussen topsport en het zakelijke leven snel zichtbaar werden. De talrijke anekdotes waren om te smullen maar ook de tactische kant van zijn verhaal was herkenbaar voor alle aanwezigen. Hieruit kwam ook duidelijk naar voren hoe belangrijk het is de spelregels te beheersen, de spelers te kennen, je eigen prestaties én die van je teamgenoten te durven analyseren. Want meten = weten.

Vmobile doet de voorzet, u hoeft alleen nog in te koppen

Aan de hand van een gedetailleerde Vscan analyseert Vmobile uw mobiele telefonie. Door deze analyse krijgt u een op maat gemaakt en kostenbesparend voorstel, met behoud van landelijke dekking en optimale gesprekskwaliteit.