Vernieuwde Vcare Wall Display: zo houdt u nog beter het overzicht

Binnenkort kunt u gebruik maken van onze vernieuwde Vcare Wall Display. Deze is volledig in eigen ontwikkeling en op basis van input van onze klanten tot stand gekomen. Onder andere is de lay-out gebruiksvriendelijker en overzichtelijker gemaakt. Zo ziet u bijvoorbeeld in 1 oogopslag wanneer een wachtrij dreigt vol te lopen of dat er een spoedoproep binnenkomt.  

Met Vcare Wall Display kunt u vanaf elke werkplek, in elke ruimte, een actueel (Real Time) overzicht houden van het belverkeer en de druk op uw callcenter. Vcare Wall Display toont u onmiddellijk hoeveel en welke assistentes zijn ingelogd, wanneer er een spoedoproep binnenkomt en hoeveel wachtende oproepen er zijn met bijbehorende wachttijden. U wordt bovendien gewaarschuwd als de prestaties afwijken van de vooraf door u ingestelde service levels. Zo heeft u meer inzicht op uw performance en kunt u uw personele inzet beter managen. Vcare Wall Display is een volledige webapplicatie en compatibel met alle gangbare webbrowsers. Deze zal direct benaderbaar zijn vanuit het Vtel klantportaal.

Wilt u meer informatie over de Vcare Wall Display neem contact op met verkoop@vtel.nl  of download de Wall Display Factsheet.

19012017-Vcare-Wall-Display