Vcare Microsoft Teams Integrator

Vcare Microsft Teams Integrator

Uw interne en externe communicatie veilig en efficiënt ingericht met Vcare en Microsoft Teams

Dankzij deze integratie kunt u gebruik maken van alle beschikbare functionaliteiten van het veilige Vcare platform en de samenwerkingstools die Microsoft Teams te bieden heeft, binnen één omgeving.

Multi device zowel intern als extern

U kunt op elk door Microsoft ondersteund apparaat (mobiel, tablet of laptop) bellen en gebeld worden, dus ook voor contacten buiten uw organisatie. De applicatie Teams fungeert nu eigenlijk als een extra toestel en kan overal gebruikt worden ongeacht uw locatie, het enige wat u nodig heeft is internet.

Vcare verrijkt met Teams-functionaliteiten

Zo bent u via Teams bereikbaar op uw vertrouwde vaste telefoonnummer en kunt u uitbellen met het telefoonnummer van de organisatie. Elke medewerker die gebruik maakt van Teams krijgt dan ook een eigen intern nummer toegewezen of behoudt zijn huidige interne nummer. Een groot voordeel van de koppeling is dat u over alle functionaliteiten van het Vcare platform beschikt zoals bijvoorbeeld de geavanceerde interne routering (belplan), tijdschema’s, walldisplay, wachtrijen, recorder en nog veel meer.

End-to-end veiligheid

Een basisvoorwaarde in uw communicatie is veiligheid, met de Teams Integrator geniet u enerzijds van de veiligheid van het gesloten netwerk van Vcare en anderzijds de volledig encrypted omgeving van Microsoft teams. Zo kunnen wij u een end-to-end veiligheid garanderen.

Vcare Teams-integrator grafische weergave

Vcare connect, de kracht van integratie

De kracht van het Vcare communicatieplatform is integratie. De applicaties binnen het platform werken samen vanuit één omgeving met uw telefonie. Omdat uw gebruiksgemak voorop staat in al onze ontwikkeling bieden wij directe integraties met verschillende externe informatiesystemen. Daarom ook deze integratie met Microsoft Teams Integrator Teams.