Impact op
bedrijfsvoering

“Knowledge is power but
enthusiasm pulls the switch”

Ivern Ball

Vacature:
Accountmanager Zakelijk

Welkom bij team Sales Zakelijk!

Als klein team met korte lijnen binnen Vcare focussen wij ons op de positionering van onze communicatieoplossing op de zakelijke markt. Samen zetten we ons in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, informeren en van dienst te zijn.

Bij Vcare werken we in multidisciplinaire teams die veel vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid hebben. Samen bereiken we onze doelstellingen, waarbij iedereen natuurlijk zijn eigen expertise en rol heeft. We bieden jou graag de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent én goed in wilt worden.

Kom jij ons team versterken, onze groeiambities waar maken en samen met ons impact creëren op effectieve communicatie in de zakelijke markt?

Functieomschrijving

Als Accountmanager  ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van jouw klantenbestand. Jij bent de kennisbron die nieuwe en bestaande klanten adviseert over hun mogelijkheden. Vastberaden weet jij al onze klanten te helpen. Met jouw ambitieuze houding  sta je open voor nieuwe kansen en weet je deze ook te vinden. Verder ben je bedreven in het opstellen van businesscases . Je laat je intensief informeren over nieuwe technologieën en toepassing, maar je zoekt zelf deze kennis ook proactief op om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Omdat Vcare een dynamisch en groeiend bedrijf is, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Zakelijk om te helpen bij acquisities rondom mobiele en vaste telefonie.

Houdt jij van een dynamische werkomgeving  waar de technologie constant wordt onwikkeld, verbeterd en geoptimaliseerd ? Heb je een positieve instelling en een goed gevoel voor humor? Wil jij, samen met ons, onze klanten zo goed mogelijk vooruithelpen? Dan staat de functie van Accountmanager Zakelijk jou op het lijf geschreven.

Wat zijn jouw werkzaamheden als Accountmanager Zakelijk?

 • Het onderhouden en ontwikkelen van bestaande relaties;
 • Het opbouwen van een nieuwe klantenkring en het aanboren van nieuwe markten waar je met het Vcare-portfolio succesvol kunt zijn;
 • Het identificeren van kansen;
 • Klantwensen vertalen naar een waardevolle businesscase;
 • Verkopen, met de steun van een grote organisatie op het gebied van backoffice, administratie, marketing, lead distributie, een supportdesk bieden voor jouw klanten en meer.

Wat hebben we jou te bieden?

 • We zijn een dynamische organisatie met een informele werkcultuur, waar enthousiast en fanatiek gewerkt wordt
 • Een fulltime baan (32-40 uur) bij een toonaangevend software-ontwikkelaar voor de zorgsector
 • Met 84 enthousiaste, gezellige en slimme collega’s
 • Een gezellig hoofdkantoor in hartje Enschede en een vestiging op Strijp S in Eindhoven
 • Je bent altijd welkom op kantoor maar hybride werken is ook een mogelijkheid
 • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
 • Na 6 maand wordt er een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) gemaakt voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Een marktconform salaris, vakantiegeld en 27 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Een bedrijfsauto die desgewenst ook privé gebruikt mag worden.
 • Extra’s: gezellige borrels, activiteiten en feestjes, toegang tot online studieplatform

Wat heb jij in huis?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 5+ jaar commerciële-/ verkoopervaring in de ICT-branche;
 • Je hebt kennis van Mobiele en hosted telefonie;
 • Je hebt een voorliefde voor online content;
 • Je hebt ervaring in B2B sales of vergelijkbare functies;
 • Je hebt sterk ontwikkelde competenties op het gebied van resultaatgerichtheid, organiseren, presenteren, vertrouwen en beïnvloeding;
 • Je hebt een goed eigen netwerk met relaties binnen het mkb-segment.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar hrm@vcareconnect.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Moris Akman, Accountmanager Zakelijk, op 088 4 800 934.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, AVG-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zal je begeleid worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Werken bij een innovatieve, ambitieuze en dynamische organisatie?
Bij Vcare connect gaat het niet om de techniek maar om wat techniek voor mensen kan doen. We focussen op het ontwikkelen van mensgerichte communicatietechnieken die de zorg ondersteunen.

Samen creëren we impact op de zorg

De capaciteiten die nodig zijn om dit succesvol te bereiken? Aanpassingsvermogen en commitment. Ons team is ontzettend gedreven en betrokken. De wilskracht en veerkracht om aan te kunnen sluiten op wat de zorg nodig heeft, zie je bij iedereen die hier werkt.

Welke talenten wil jij inzetten én verder ontwikkelen, om samen met ons echt impact te creëren op zorgcommunicatie?

Vcare levert al 30 jaar advies en (tele)communicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ook aan ruim 80% van de huisartsenposten met meer dan 13 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.

Voorsprong in communicatie door mens én techniek

Vanaf heden tillen Vcare connect en HMCC Medical Group hun samenwerking naar een hoger niveau doordat Vcare een strategisch belang in HMCC neemt.

HMCC Medical Group is innovatief in e-health oplossingen en biedt o.a. ‘een assistente op afstand’ voor huisartspraktijken en klinieken. Met onze enthousiaste, gezellige en vakbekwame collega’s ondersteunen wij huisartsenpraktijken en andere zorginstellingen die de zorg niet meer aan kunnen door de hoeveelheid patiënten of een tekort aan doktersassistentes en verpleegkundigen.

logo HMCC

Ontmoet ons marketing team

Mark Mulder

Senior Marketeer

Eva van de Burgt

Marketing- & Communicatiemedewerker

Maud Pfeijffer

Onderzoeks- & Communicatiespecialist

Annick Olivo

Marketing- & Communicatiespecialist

Sanne van Geenhuizen

Marketing & Project Manager

Lees meer over Vcare

Werken bij Vcare