Vcare Google SSO Integrator

Google-integrator met Vcare connect

Veiliger en efficiënter werken met Vcare en Google

Naast Vcare Microsoft 365 Integrator is er nu ook Vcare Google Integrator. Dankzij deze nieuwe single sign-on inlogkoppeling kunt u gemakkelijk gebruikmaken van zowel uw Vcare als uw Google inloggegevens, maar hoeft u slechts in één omgeving in te loggen.

Zowel interne als externe integratie
De kracht van het Vcare communicatieplatform is integratie. Daarom werken al onze applicaties samen vanuit één omgeving. Om uw gebruiksgemak nog verder te vergroten, bieden wij ook directe integraties aan met externe informatiesystemen. De introductie van Vcare Google Integrator is een volgende stap in deze richting. Na het inloggen met Google Integrator kunt u alle functionaliteiten van beide platformen gebruiken, zonder tussentijdse authenticatie.

Snel en makkelijk werken in Google Workspace
Werkt uw organisatie met Google Workspace en met Vcare? Dan kunt u nu gebruik maken van Google Integrator. Hiermee worden uw Vcare modules geïntegreerd in de bestaande Google omgeving. Zo kunt u, na het inloggen in bijvoorbeeld uw Chromebook, de Vcare modules opstarten alsof ze onderdeel zijn van Google Workspace. Dit verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk, en zorgt dat u sneller aan de slag kunt. Bovendien blijft u over alle functionaliteiten én het veilige gesloten netwerk van Vcare beschikken.

Één wachtwoord, betere veiligheid met Google SSO integrator
Met Vcare Google Integrator beschermt u uw gegevens. De valkuil van veel gebruikers is dat zij hetzelfde, vaak makkelijk te onthouden wachtwoord gebruiken voor verschillende systemen. Hierdoor is de kans op inbraak of een gegevenslek groot. Met Google Integrator stelt u gemakkelijk één complex en veilig wachtwoord in voor al uw systemen. Zo behoudt u eenvoudig het overzicht en is het makkelijker om tijdig uw wachtwoord te veranderen, voor een optimale bescherming van uw gegevens.

”Google Integrator is zo eenvoudig dat de IT-afdeling niks aan hoefde te passen. Onze medewerkers konden de single sign-on direct gebruiken.”

Michel | Helpdesk Gezondheidscentra Haarlemmermeer

Contact opnemen