Impact op innovatie

“Everything was impossible
untill somebody did it.”

Scott Dinsmore

Vacature:
Product Owner

Welkom bij ons R&D Team!

Een snel groeiend team dat bestaat uit 14 collega’s met verschillende competenties zoals: ontwikkelaars, netwerkbeheerders, DevOps engineers, product owners, BI engineer, BI consultant, tester en software architect. Ons team ontwikkelt niet alleen alle Vcare applicaties maar voert ook het beheer uit op ons serverpark en netwerk. Hiermee zijn wij in staat om snel en flexibel te werken.
Het team wordt aangestuurd door 2 managers  met een focus op de klant, de techniek en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Kortom een innovatief team waarbij de lijnen kort zijn en de collegialiteit groot is. Kom jij ons team versterken en samen impact creëren op innovatieve zorgcommunicatie?

Functieomschrijving

Als Product Owner ben jij dé verbindende schakel tussen onze klanten en het ontwikkelteam. Je onderhoud contact met onze klanten en inventariseert de wensen. Je stelt een positieve business case op waarna je de wensen verder uitwerkt voor je collega ontwikkelaars. Je bent intensief betrokken in het ontwikkelproces waarin jij de bewaking uitvoert van de werkzaamheden en planning. Je beheert de backlog en de roadmap en rapporteert over de voortgang. Je houdt nauw contact met de afdeling Marketing voor een optimale product branding, -lancering en -communicatie.  Afgeronde projecten draag je over aan de operationele teams. Demo’s geef je aan zowel klanten als collega’s. Je spreekt Nederlands en Engels en wil minimaal 32 uur per week ons team komen versterken.

Wat bieden we je?

 • Ruimte om je eigen initiatieven te ontplooien
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s die ook houden van gezelligheid
 • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Flexibele werktijden
 • Werken vanuit huis én kantoor
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen we van je?

 • Gedrevenheid om je kennis te vergroten
 • Goed in Nederlandse taal, in woord en geschrift
 • Gestructureerd en pragmatisch
 • Gevoel voor verantwoordelijkheid
 • Afgeronde HBO opleiding
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar hrm@vcareconnect.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Tom Waanders, Manager Productontwikkeling, op 088 4 800 907.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ontmoet ons R&D team

Levy Jonkman

Stagiair Software Ontwikkelaar

Jeroen van Haaren

BI Consultant

Dick Danel

BI Engineer

Servan Kroes

DevOps Engineer

Ronald Meinen

Software Ontwikkelaar

Heidi Kramer

Software Tester

Niels de Kok

Product Owner

Tom Waanders

Manager Productontwikkeling

Rien Nijland

Netwerk & IT Specialist

Rick Everink

Manager Softwareontwikkeling

Mike van Eekelen

Productmanager | Consultant

Jordi Berns

Software Ontwikkelaar

Jeroen Noordman

DevOps Engineer

Han Jannink

Software Ontwikkelaar

Bij Vcare connect gaat het niet om de techniek maar om wat techniek voor mensen kan doen. We focussen op het ontwikkelen van mensgerichte communicatietechnieken die de zorg ontlasten en ondersteunen.

We leveren al ruim 25 jaar advies en (tele)communicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ruim 70% van de huisartsenposten met ruim 13 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.

Lees meer over Vcare

Werken bij Vcare