Impact op innovatie

“Everything was impossible
untill somebody did it.”

Scott Dinsmore

Vacature:
Netwerk Engineer / IT Specialist

Welkom bij ons R&D Team!

Een snel groeiend team dat bestaat uit 14 collega’s met verschillende competenties zoals: ontwikkelaars, netwerkbeheerders, DevOps engineers, product owners, BI engineer, BI consultant, tester en software architect. Ons team ontwikkelt niet alleen alle Vcare applicaties maar voert ook het beheer uit op ons serverpark en netwerk. Hiermee zijn wij in staat om snel en flexibel te werken.
Het team wordt aangestuurd door 2 managers  met een focus op de klant, de techniek en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Kortom een innovatief team waarbij de lijnen kort zijn en de collegialiteit groot is. Kom jij ons team versterken en samen impact creëren op innovatieve zorgcommunicatie?

Functieomschrijving

Als Netwerk Engineer en IT Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, inrichting en beheer van onze IT infrastructuur. Samen met het team draag je zorg voor ons landelijke netwerk met apparatuur in Enschede en Amsterdam. Je beheert de IT infrastructuur in onze datacenters en denkt samen met het team na over de groei van ons bedrijf en het ontwerp van de toekomst. Je maakt onderdeel uit van het snel groeiende R&D team en schakelt direct met DevOps en ontwikkeling. Voor de complexere zaken ben je ondersteunend aan je collega’s, en klanten, om te sparren over de beste oplossingen. Je spreekt Nederlands en Engels en wil minimaal 32 uur per week ons team komen versterken.

Wat bieden we je?

 • Ruimte om je eigen initiatieven te ontplooien
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s die ook houden van gezelligheid
 • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Flexibele werktijden
 • Werken vanuit huis én kantoor
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen we van je?

 • Gedrevenheid om je kennis te vergroten
 • Kennis van IT (netwerk)infrastructuur
 • Een passie voor het bedenken van hosting oplossingen en omgevingen
 • Ervaring met netwerk en IT beheer
 • Kennis van databases is een pre
 • Minimaal een afgeronde technische MBO niveau 4 opleiding
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar hrm@vcareconnect.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Tom Waanders, Manager Productontwikkeling, op 088 4 800 907.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, AVG-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zal je begeleid worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ontmoet ons R&D team

Geen teamleden gevonden

Bij Vcare connect gaat het niet om de techniek maar om wat techniek voor mensen kan doen. We focussen op het ontwikkelen van mensgerichte communicatietechnieken die de zorg ontlasten en ondersteunen.

We leveren al ruim 25 jaar advies en (tele)communicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ruim 70% van de huisartsenposten met ruim 13 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.

Lees meer over Vcare

Werken bij Vcare