Impact op innovatie

“Everything was impossible
untill somebody did it.”

Scott Dinsmore

Vacature:
Back-end .NET Software Engineer

Welkom bij ons R&D Team!

Een snel groeiend team dat bestaat uit collega’s met verschillende competenties zoals: Ontwikkelaars, Netwerkbeheerders, DevOps Engineers, Product Owners, BI Engineers, Tester en Software Architect. Ons team ontwikkelt niet alleen alle Vcare applicaties maar voert ook het beheer uit op ons serverpark en netwerk. Hiermee zijn wij in staat om snel en flexibel te werken.

Het team wordt aangestuurd door 2 managers  met een focus op de klant, de techniek en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Kortom een innovatief team waarbij de lijnen kort zijn en de collegialiteit groot is. Kom jij ons team versterken en samen impact creëren op innovatieve zorgcommunicatie?

Functieomschrijving

Als Back-end ontwikkelaar heb jij visie en verantwoordelijkheid voor het door ontwikkelen van het Vcare communicatieplatform. Samen met onze collega’s van het telefonieplatform zal je aan de slag gaan om te zorgen dat onze klanten de beste ervaring hebben met onze communicatietechnologie. Met hen communiceer je in het Nederlands en Engels. Je hebt ambitie, relevante ervaring en ontwikkelt snel nieuwe vaardigheden. Daarnaast denk je in mogelijkheden, deze zie je ook voor nieuwe componenten binnen ons platform. Je draag bij aan onze communicatiesuite door het verbeteren van huidige componenten en het bouwen van veilige en afgeschermde elementen. Hiervoor zijn we op zoek naar een collega die Nederlands en Engels spreekt en minimaal 32 uur per week ons team wil versterken.

Wat bieden we je?

 • Ruimte om je eigen initiatieven te ontplooien
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s die ook houden van gezelligheid
 • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Flexibele werktijden
 • Werken vanuit huis én kantoor
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen we van je?

 • Bewezen talent (minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie)
 • Gedrevenheid om je kennis te vergroten
 • Relevante ervaring met .Net Core
 • Ervaring met REST API’s, Docker en Microservices
 • Ervaring met (unit/integration/performance) testing
 • Kennis over Databases, CI/CD, Message bus technologie en High Availability is een pré

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar hrm@vcareconnect.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Rick Everink, Manager Softwareontwikkeling, op 088 4 800 973.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, AVG-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zal je begeleid worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ontmoet ons R&D team

Geen teamleden gevonden

Bij Vcare connect gaat het niet om de techniek maar om wat techniek voor mensen kan doen. We focussen op het ontwikkelen van mensgerichte communicatietechnieken die de zorg ontlasten en ondersteunen.

We leveren al ruim 25 jaar advies en (tele)communicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ruim 70% van de huisartsenposten met ruim 13 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.

Lees meer over Vcare

Werken bij Vcare