Impact op
mensen

Creativity is
intelligence having fun

Albert Einstein

Vacature:
Creatieve Content Marketeer

Welkom bij team Marketing!

Bij Marketing verbinden we mensen, binnen en buiten onze organisatie. Wij geloven niet in B2B of B2C Marketing, wij geloven in H2H, communicatie van mens tot mens.

Wij nemen onze taken en doelen uiterst serieus maar altijd met een knipoog, een glimlach, een compliment en af en toe een serieuze lachbui. We zijn kritische, creatieve en zelfstandige teamplayers die altijd gaan voor dat net iets anders, net iets meer, net iets beter. In al onze marketinguitingen zoeken we naar de sterkste woorden en helderste beelden om een krachtig verhaal neer te zetten. Van website tot folder, van productlanceringen tot klantenevents, wij bedenken en ontwikkelen (bijna) alles op onze eigen marketingafdeling.

Kom jij ons team versterken en samen impact creëren op innovatieve zorgcommunicatie?

Functieomschrijving

Als Creatieve Content Marketeer ben je de spil binnen alle interne en externe communicatie. Je ontwikkelt verhalende instructievideo’s, maar weet ook technische oplossingen te vertalen naar duidelijke explainers, white papers en berichten. Natuurlijk ga je vol enthousiasme los op online content in alle vormen en vang je de essentie van een merk in een krachtige brand story. Jij zorgt voor de juiste tone of voice  waar onze doelgroep zich in herkent.

Maar dat is niet alles! Naast dat de woorden vloeiend en pakkend op papier komen, sta je met jouw creatieve brein ook aan de basis van de concepten en campagnes die samen met de andere collega’s worden ontwikkeld. Als onmisbaar teamlid brainstorm je mee om tot de mooiste resultaten te komen. En niet te vergeten: binnen het creatieve team is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Jouw taken? Je schrijft. Je schrijft veel. Denk aan: scripts, campagne pay-offs, explainers, blogs, brand stories, social copy, webteksten, taalchecks op presentaties, klantcases, brieven… alles eigenlijk, een cruciale rol!

Wat hebben we jou te bieden?

 • We zijn een dynamische organisatie met een informele werkcultuur, waar enthousiast en fanatiek gewerkt wordt
 • Een fulltime baan (32-40 uur) bij een toonaangevend software-ontwikkelaar voor de zorgsector
 • Met 84 enthousiaste, gezellige en slimme collega’s
 • Een gezellig hoofdkantoor in hartje Enschede en een vestiging op Strijp S in Eindhoven
 • Je bent altijd welkom op kantoor maar hybride werken is ook een mogelijkheid
 • Na 6 maand wordt er een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) gemaakt voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Extra’s: gezellige borrels, activiteiten en feestjes, toegang tot online studieplatform
 • Een marktconform salaris, vakantiegeld en 27 vakantiedagen (op fulltime basis)

Last but not least, de opportuniteit om mee te werken aan de digitale transformatie van de zorg.

Wat heb jij in huis?

 • Je bent een teamplayer en durft initiatief te nemen;
 • Je hebt enkele jaren ervaring met teksten schrijven of als copywriter;
 • Je hebt een voorliefde voor online content;
 • Je bent proactief en durft van je te laten horen;
 • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en planmatig;
 • Je bent flexibel en een prettige collega die met beide benen stevig op de grond staat.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar hrm@vcareconnect.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Sanne van Geenhuizen, Marketing Manager, op 088 4 800 942.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, AVG-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zal je begeleid worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Werken bij een innovatieve, ambitieuze en dynamische organisatie?
Bij Vcare connect gaat het niet om de techniek maar om wat techniek voor mensen kan doen. We focussen op het ontwikkelen van mensgerichte communicatietechnieken die de zorg ondersteunen.

Samen creëren we impact op de zorg

De capaciteiten die nodig zijn om dit succesvol te bereiken? Aanpassingsvermogen en commitment. Ons team is ontzettend gedreven en betrokken. De wilskracht en veerkracht om aan te kunnen sluiten op wat de zorg nodig heeft, zie je bij iedereen die hier werkt.

Welke talenten wil jij inzetten én verder ontwikkelen, om samen met ons echt impact te creëren op zorgcommunicatie?

Vcare levert al 30 jaar advies en (tele)communicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ook aan ruim 80% van de huisartsenposten met meer dan 13 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.

Voorsprong in communicatie door mens én techniek

Vanaf heden tillen Vcare connect en HMCC Medical Group hun samenwerking naar een hoger niveau doordat Vcare een strategisch belang in HMCC neemt.

HMCC Medical Group is innovatief in e-health oplossingen en biedt o.a. ‘een assistente op afstand’ voor huisartspraktijken en klinieken. Met onze enthousiaste, gezellige en vakbekwame collega’s ondersteunen wij huisartsenpraktijken en andere zorginstellingen die de zorg niet meer aan kunnen door de hoeveelheid patiënten of een tekort aan doktersassistentes en verpleegkundigen.

logo HMCC

Ontmoet ons marketing team

Eva van de Burgt

Marketing- & Communicatiemedewerker

Maud Pfeijffer

Marketing- & Communicatiemedewerker

Annick Olivo

Marketing- & Communicatiespecialist

Sanne van Geenhuizen

Marketing & Project Manager

Lees meer over Vcare

Werken bij Vcare