Vcare Click2dial: online bellen via het internet

online bellen vanuit uw internet browser met click2dial van Vcare

De Vcare Click2dial-plugin is nu ook omgezet naar de nieuwe huisstijl!

Ook Click2dial, de Vcare plugin om het bellen naar externe nummers met Vcare Operator nog verder te vereenvoudigen, is aangepast naar de huisstijl van Vcare connect. Indien u al gebruikmaakte van deze plugin, is deze automatisch geüpdatet.

Voor een eenvoudig gebruik met Chrome is het met een plugin mogelijk om vanaf een internetpagina direct het nummer aan te klikken dat u wilt bellen en de afhandeling van het gesprek in Vcare Operator voort te zetten. Hierdoor hoeft u telefoonnummers niet meer te kopiëren en plakken in uw telefonieomgeving. Bellen zonder het gebruiken van mobiele apparaten, toestel of telefoon, handig toch?

Vcare Click2dial: online bellen via het internet

Installatie

Om de Vcare Click2dial app te gebruiken, dient u te werken met Vcare Operator en hiermee te werken in Google Chrome.

Maak gebruik van de plugin door hier te klikken. Deze is kosteloos te downloaden in de Google Chrome store. Vervolgens kunt u de aanwijzingen van Google Chrome volgen om de installatie te voltooien en geschikt te maken van een digitale gesprek zonder mobiele apparaten of telefoon.

Indien u geen rechten heeft om plugins te installeren, raadpleeg dan met een ICT-beheerder. Als u de plugin geïnstalleerd heeft toont zich bij de betreffende telefoonnummers, het Vcare-logo. Door het nummer aan te klikken, kunt u dit naar Vcare Operator sturen. Hiervoor dient u ingelogd te zijn in de Operator, en ook de andere webpagina waar u het telefoonnummer geopend te hebben in Google Chrome.

Werking: hoe werkt bellen met Click2Dial?

Zodra u de installatie succesvol voltooid heeft, kunt u online bellen via internet met Vcare Click2dial. Zodra u een telefoonnummer aanklikt, krijgt een melding en kunt u met het nummer bellen. Het gesprek zal vervolgens opgestart worden in Vcare Operator. Hierbij wordt gebruik gemaakt van internet VOIP ( staat voor voice over internet protocol ) technologie.

eenvoudig direct bellen via een webpagina

‘Online bellen via het internet met een klik’

Indien u al een gesprek heeft en u gebruik Click2dial om een ander nummer te bellen, dan krijgt u de vraag of u deze nummers aan elkaar wilt doorverbinden of dat u hier een apart tweede gesprek wilt opzetten.

met 1 klik direct bellen met elk telefoon nummer vanaf uw werkplek

De verdere gespreksafhandeling gaat zoals u dat gewend bent met Vcare Operator. Bellen via het internet (via wifi of bedraad netwerk) was nog nooit zo eenvoudig!
(NB. Click2Dial is niet gelijk aan gratis bellen en werkt ook niet op abonnementsbasis)

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met support: 088-4 800 911 of support@vcareconnect.nl.

Vraag online bellen aan bij Vcare