Vcare Click2dial: online bellen via het internet

online bellen vanuit uw internet browser met click2dial van Vcare

De Vcare Click2dial-plugin is nu ook omgezet naar de nieuwe huisstijl!

Ook Click2dial, de Vcare plugin om het bellen naar externe nummers met Vcare Operator nog verder te vereenvoudigen, is aangepast naar de huisstijl van Vcare connect. Indien u al gebruikmaakte van deze plugin, is deze automatisch geüpdatet.

Met de Chrome plugin is het mogelijk om vanaf een internetpagina direct het nummer aan te klikken dat u wilt bellen en de afhandeling van het gesprek in Vcare Operator voort te zetten. Hierdoor hoeft u telefoonnummers niet meer te kopiëren en plakken in uw telefonieomgeving.

Vcare Click2dial: online bellen via het internet

Installatie

Om gebruik te kunnen maken van Vcare Click2dial, dient u te werken met Vcare Operator en hiermee te werken in Google Chrome.

Maak gebruik van de plugin door hier te klikken. Deze is kosteloos te downloaden in de Google Chrome store. Vervolgens kunt u de aanwijzingen van Google Chrome volgen om de installatie te voltooien.

Indien u geen rechten heeft om plugins te installeren, raadpleeg dan uw ICT-beheerder.

Als u de plugin geïnstalleerd heeft verschijnt, bij het betreffende telefoonnummer, het Vcare-logo. Door het nummer aan te klikken, kunt u dit naar Vcare Operator sturen. Hiervoor dient u ingelogd te zijn in de Operator, en ook de andere webpagina waar u het nummer uit wilt bellen geopend te hebben in Google Chrome.

Werking

Zodra u de installatie succesvol voltooid heeft, kunt u online bellen via het internet met Vcare Click2dial. Zodra u een telefoonnummer aanklikt dat u wilt bellen, krijgt u de vraag of u het nummer wilt bellen.

Het gesprek zal vervolgens opgestart worden in Vcare Operator. Hierbij wordt gebruik gemaakt van internet VOIP ( staat voor voice over internet protocol ) technologie.

eenvoudig direct bellen via een webpagina

‘Online bellen via het internet met slechts 1 klik’

Indien u al een actief gesprek heeft en u gebruik Click2dial om een ander nummer te bellen, dan krijgt u de vraag of u deze nummers aan elkaar wilt doorverbinden of dat u hier een apart tweede gesprek wilt opzetten.

met 1 klik direct bellen met elk telefoon nummer vanaf uw werkplek

De verdere gespreksafhandeling gaat zoals u dat gewend bent met Vcare Operator. Bellen via internet was nog nooit zo eenvoudig!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met support: 088-4 800 911 of support@vcareconnect.nl.

error: Deze content is beschermd.