Vcare breidt uit naar het Westen: welkom in ons nieuwe kantoor

Vanwege het groeiende aantal organisaties dat gebruik maakt van de communicatiesuite Vcare, heeft Vcare een kantoor geopend in Schiphol-Rijk. Vanuit de vestiging in Schiphol-Rijk kan ook service en support verleend worden aan de klanten.

“Het was zeker nodig dat Vcare een eigen kantoor kreeg in het westen”, zegt Gerard Olde Olthof, Founder van Vcare: “Het aantal klanten neemt toe en we willen dan dichtbij hen zijn met onze diensten. Vandaar dat ook een service-engineer deel uitmaakt van ons team in Schiphol-Rijk. Dat garandeert een snellere en flexibele service.”

In totaal werken er op deze locatie nu drie mensen, waaronder twee accountmanagers. Mede gezien de ontwikkelingen verwacht Olde Olthof binnen een jaar een verdubbeling: “Dat zijn inderdaad de vooruitzichten, omdat de vraag naar onze diensten sterk toeneemt.”

Vcare is marktleider in de zorgsector op het terrein van huisartsenposten en -praktijken alsmede apotheken. Dankzij de geavanceerde, hoogwaardige telecomdiensten van Vcare kunnen 13,5 miljoen burgers erop vertrouwen dat zij ’s avonds en in het weekend een huisarts kunnen bereiken.

Naast Vcare is ook de zakelijke markt een belangrijke groep met onder andere cloudtelefonie en mobiele telecommunicatie.

“In de zakelijke sector spelen wij een steeds prominentere rol”, zegt Olde Olthof: “Niet alleen omdat wij met onze mobiele services een stap verder gaan, maar ook doordat de vraag naar cloudtelefonie nu toeneemt. En je ziet dat ook het verdwijnen van ISDN daar een rol in speelt. Bedrijven en organisaties moeten overstappen, waarbij cloudtelefonie van Vcare het beste alternatief is.”

Of er naast Schiphol-Rijk nog meerdere vestigingen komen, durft de Founder van Vcare tot slot nog niet te zeggen: “In elk geval blijft Enschede onze hoofdvestiging. In andere regio’s werken wij uitstekend samen met partners die wij op het gebied van implementatie, support en service, graag inschakelen

Het splinternieuwe kantoor is klaar om u te ontvangen.
Maak gerust een afspraak, ons team zet de koffie klaar!

Bezoekadres: Beechavenue 2-16, 1119 RT Schiphol – Rijk

Samira van Eijk
Accountmanager

Sterk gemotiveerd en met een grote deskundigheid adviseert Samira bestaande en nieuwe klanten. Samira kent alle “ins and outs” van de eerstelijnszorg en zal u daarom altijd de juiste oplossing aanbieden.

Edwin Jacobs
Senior Accountmanager

Na jarenlange ervaring heeft de wereld van telecommunicatie en de zorgmarkt maar weinig geheimen meer voor Edwin. Zijn expertise en bedrevenheid zal u als klant zeker weten te waarderen.

 

Iwan Waldt
Verkoopadviseur

Iwan is al 8 jaar lid van team Vcare. Zijn uitgebreide kennis en professionaliteit zorgen voor een vlekkeloze opvolging van uw klantendossier.