Van stage naar volledige baan

Medewerker Levy

 

Bij Vcare zijn we hard op zoek naar nieuwe mensen om ons leuke bedrijf en de gezellige medewerkers te ondersteunen. Maar waarom is werken bij Vcare dan zo aantrekkelijk? Vandaag vertelt Levy, Software Engineer, over zijn werk bij Vcare en hoe hij hier is begonnen als stagiair.

Levy is gestart als stagiair binnen onze organisatie en die periode is hem goed bevallen laat hij blijken. “Tijdens mijn stage kreeg ik mijn eigen opdracht waarvoor ikzelf verantwoordelijk was. Dit gaf me de vrijheid om keuzes te maken en mijn aanbevelingen te implementeren.”

Over de begeleiding vanuit Vcare is hij ook te spreken: “Ik had een betrokken bedrijfsbegeleider en ook andere collega’s stonden altijd klaar om te helpen.”

Ik had een betrokken bedrijfsbegeleider en ook ander collega’s stonden altijd klaar om te helpen

Ik kan zowel op kantoor als thuis werken, afhankelijk van mijn voorkeur

Omdat zowel Vcare áls Levy enthousiast was, is er besloten dat Levy bij Vcare blijft werken. Levy hierover: “Het overgaan van stageperiode naar volledige baan ging heel vlekkeloos. Ik ben momenteel nog steeds bezig met hetzelfde project en kan hier mooi mee verdergaan.”

Omdat Vcare niet zo’n heel groot bedrijf is merkt Levy op dat hij iedere collega bij naam kent en veel contact heeft met collega’s van alle andere afdelingen. Wat hem aanspreekt bij Vcare? De flexibiliteit.  “Ik kan zowel op kantoor als thuis werken, afhankelijk van mijn voorkeur.” Meer algemeen stipt hij aan: “Mijn taken omvatten een prettige mix van zelfstandig werken én samenwerken. Hierdoor heb ik plezier in mijn werk en haal ik voldoening uit wat ik doe.”

Enthousiast geworden en is een stage bij Vcare ook wat voor jou? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina of laat je gegevens achter in het formulier!