Vacature Service & support medewerker

vacature klantenHELD

De sollicitatieprocedure is gesloten.

De stressbestendige en servicegerichte klantenheld die wij zoeken bouwt relaties als een Golden Retriever en heeft een hoge dosis Border Collie-gehalte (oftewel: een will to please). Ben jij daarnaast zo trouw als een Herder en zo alert als een Jack Russel?

Wil jij samen met ons het begrip Service en Support naar een heel nieuw niveau tillen?

PS: Je krijgt pluspunten voor katachtige eigenzinnigheid!

Service & support medewerker

Vcare connect | Voltijds | Enschede

De oplossingen van Vcare verlichten de druk op de zorgcommunicatie aanzienlijk, om zo meer tijd te creëren voor het échte zorgproces. Het is van groot belang dat wij onze klanten bijstaan in hun werk, door het leveren van de best mogelijke technische support. Daarom streven wij continu naar verbetering en optimalisatie van onze afdeling.

Jij voelt je verantwoordelijk voor de bereikbaarheid van onze klanten en hebt de drive en motivatie om een binnenkomende hulpvraag zo goed mogelijk af te handelen. Als een servicegerichte duizendpoot hou jij het overzicht in een complexe ICT-omgeving en help je onze klanten het meeste te halen uit onze technieken. Technische informatie op een begrijpelijke, mensgerichte manier uitleggen is voor jou daarom geen probleem: onze klanten weten dat ze altijd op jou kunnen bouwen!

Wat ga je doen?

  • Als Service & support medewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende service & support verzoeken via telefoon, mail of ons online webportaal.
  • Planning en coördinatie van jouw collega engineers.
  • Je bent verantwoordelijk voor zowel de eerste- als de tweedelijnsafhandelingen.
  • Je werkt samen met de engineers en bent de communicatiespecialist op Service & Support.
  • Jij bepaalt de prioriteiten en zorgt ervoor dat de SLA-afspraken met onze klanten worden behaald.
  • Tenslotte ben je de spin in het web bij storingsmeldingen, zowel in de communicatie met klanten als binnen onze eigen organisatie.
  • Kortom, samen met jouw team zorg je voor tevreden klanten.

Jouw werkomgeving

Bij Vcare werken we in multidisciplinaire teams die veel vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid hebben. Samen bereiken we onze doelstellingen, waarbij iedereen natuurlijk zijn eigen expertise en rol heeft. Je zal voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Enschede werken, maar met de mogelijkheid om thuis te werken. Dit zal in overleg in te delen zijn.

Vereiste ervaring en skills

Wij zoeken een communicatief sterke en zelfstandige teamspeler met affiniteit voor ICT, die technische aspecten als geen ander weet om te zetten in heldere klantcommunicatie.

  • Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief erg sterk en geniet van het opbouwen van een langdurige klantrelatie
  • Je hebt ervaring met technische telecom- en ICT-vraagstukken
  • Je bent stressbestendig en hebt een goed analytisch vermogen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent van nature nieuwsgierig en beschikt over een dosis energie
  • Je bent in staat om kritische vragen te stellen
  • Je bent ondernemend en analytisch

Ons aanbod

Vcare biedt een open cultuur binnen een snel groeiende organisatie die altijd kijkt naar nieuwe kansen. Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. We bieden jou graag de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Hiervoor bieden wij een uitgebreid introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject. We kijken ook graag met jou mee naar jouw doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Interesse? Wij vinden het belangrijk dat je omschrijft waarom je bij Vcare past en waarom je hier wilt komen werken. Stuur je motivatie en CV naar s.vangeenhuizen@vcareconnect.nl Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Sanne Van Geenhuizen, op 088 4800 900

Een screening kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, ISO- en NEN-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zal je begeleid worden door onze Security Officer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor 11,5 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 7510 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kan je hier terecht.