Vacature Junior controller

nieuws - alle lijntjes aan elkaar knopen

De sollicitatieprocedure is gesloten

Naar alle vacatures

FINANCIEEL TALENT GEZOCHT: Neem jij contact met ons op?  Wij hebben dé baan als Junior Controller voor jou! Wij willen graag weten wie jij bent en wat jou drijft binnen de financiële wereld. Wil jij weten of jij bij ons past? Reageer dan snel!

Junior controller | 32-40u | Enschede

Functieomschrijving

Als Junior Controller kom je bij ons in een zeer afwisselende functie terecht, waarbij je er voor zorgt dat de administratie op orde is en bijdraagt aan een effectieve en efficiënte inzet van de financiële ondersteunende processen. Je maakt deel uit van het driekoppige team op onze financiële afdeling en bent de sparringpartner voor onze Manager Finance & Control.Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het opstellen van maandcijfers, het verwerken van in- en verkoop facturen, debiteurenbeheer, personeelsadministratie, voorbereidende werkzaamheden inzake de jaarrekening en het verrichten van de aangiften omzetbelasting. Daarnaast signaleer jij mogelijke verbeteringen in deze administratieve processen en probeert deze zo optimaal mogelijk (LEAN) in te richten.

Wat vragen we van je?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring als administratief medewerker, assistent controller of een soortgelijke rol
  • Kennis van het boekhoudprogramma Afas en MS Office, met name Excel
  • Je bent analytisch en cijfermatig sterk
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent accuraat en proactief

Ons aanbod

  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om je eigen talenten en initiatieven te ontplooien
  • Een open cultuur binnen een informele organisatie die altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • We denken graag met jou mee over jouw persoonlijke ontwikkelingstraject en je persoonlijke doorgroeimogelijkheden

Interesse?

Zie jij deze vacature wel zitten? Wij vinden het belangrijk dat je omschrijft waarom je bij Vcare past en waarom je hier wilt komen werken. Stuur je motivatie en CV naar s.vangeenhuizen@vcareconnect.nl Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Angela Rietman, op 088 4800 900. Het vragen van referenties kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, ISO- en NEN-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zal je begeleid worden door onze Security Officer.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor ruim 12 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 7510 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kunt u hier terecht.