Vacature BI Consultant

vacature BI Consultant bij Vcare

De sollicitatieprocedure is gesloten.

Heb jij een sterk analytisch vermogen en sociale vaardigheden waarmee jij als geen ander weet hoe je data moet vertalen naar de behoeften van de klant? Zorg jij voor de juiste informatie, heldere adviezen en accurate rapportages? Lees dan zeker verder!

Business intelligence | Voltijds | Enschede

Over Vcare

Vcare connect zorgt voor verbindingen tussen zorgspecialisten en patiënten, maar ook tussen organisaties en bedrijven, technieken en processen. De oplossingen van Vcare verlichten de druk op de zorgcommunicatie aanzienlijk, om zo meer tijd te creëren voor het échte zorgproces.

We leveren al ruim 25 jaar advies en telecommunicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ook 70% van de huisartsenposten met ruim 12 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.

Het Vcare communicatieplatform genereert dagelijks grote hoeveelheden aan data. Deze data gaat o.a. over de bereikbaarheid van de klant, inzet van personeel en de kwaliteit van de algehele dienstverlening. Onze zorgklanten gebruiken deze data om aan te tonen dat ze voldoen aan wet- en regelgeving en aan de gemaakte afspraken met de verschillende zorgverzekeraars.

Met ons jonge team van gedreven professionals streven we samen continu naar het optimaliseren van onze oplossingen voor onze klanten.

Functieomschrijving

Als Business Intelligence Consultant maak je onderdeel uit van het R&D team van Vcare. Je vervult een belangrijke rol bij het oplossen van informatievraagstukken, zowel voor de klant als intern. Je weet de data uit ons datawarehouse met de juiste tooling voor de klant inzetbaar te maken. Je draagt bij aan de ontwikkeling en oplevering van Business Intelligence oplossingen. Je werkt voornamelijk voor zorgorganisaties en bent op basis van je kennis van de zorg in staat de informatievraag te vertalen naar een oplossing. Je kan zelfstandig werken en neemt initiatief als je mogelijkheid tot verbetering ziet. Je bent gemotiveerd om de zorgsector te verbeteren met behulp van Business Intelligence.

Je spreekt Nederlands en Engels en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat vragen we van je?

  • HBO werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Algemene IT kennis
  • Ervaring met BI tools zoals Power BI, Tableau of Qlik (laatste is een pré)
  • Kennis van datawarehouses en datamodelleertechnieken
  • Je bent ondernemend, analytisch, een meedenker, klant- en servicegericht, creatief, nieuwsgierig en communicatief
  • Een echte teamspeler

Ons aanbod

  • Een open cultuur binnen een organisatie die altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om je eigen talenten en initiatieven te ontplooien
  • We denken graag mee over jouw persoonlijke ontwikkelingstraject en je persoonlijke doorgroeimogelijkheden

Interesse?

Zie jij deze vacature wel zitten? Wij vinden het belangrijk dat je omschrijft waarom je bij Vcare past en waarom je hier wilt komen werken. Stuur je motivatie en CV naar hrm@vcareconnect.nl. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Tom Waanders, op 088 4800 907.

Het vragen van referenties kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Als medewerker bij Vcare connect ga je zorgvuldig, ISO- en NEN-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zal je begeleid worden door onze Security Officer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor ruim 12 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 7510 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kunt u hier terecht.