Uitbreiding Video connect: beeldzorg zoals u het kiest

Video connect beeldbellen zorg

Keuze in beeld geeft grip op uw zorg

Vanuit de markt groeit de vraag naar videobeloplossingen, waarbij veiligheid, gebruiksgemak en kwaliteit gelden als belangrijke voorwaarden. Om onze klanten te kunnen voorzien van de meest volledige en betrouwbare oplossing, brengen wij een belangrijke uitbreiding uit: Video connect: beeldzorg zoals u het kiest.

Hiermee beschikt u over een veilige, makkelijke én flexibele beeldzorgoplossing. U kunt plaatsonafhankelijk, device-onafhankelijk en behoefte-onafhankelijk uw patiënt of cliënt snel en persoonlijk helpen.

Beeldbellen dat werkt voor iedereen in de zorg,
zo kunt u uw patiënt of cliënt snel en persoonlijk helpen

Met deze uitbreiding krijgt u toegang tot zeer waardevolle aanvullende functionaliteiten:

 

  • U heeft nu de keuze uit één- of tweezijdig beeld. Ook tijdens de verbinding kunt u hier gemakkelijk tussen schakelen
  • De videolink kan gestuurd worden via SMS of e-mail: dit maakt iedere device met een camera en internetverbinding geschikt (PC, laptop, tablet, mobiele telefoon)
  • De beller heeft de keuze uit het gebruik van de voor- en achtercamera van de device, en kan hier ook gemakkelijk tussen wisselen
  • De vrijstaande applicatie krijgt hetzelfde uiterlijk als de geïntegreerde applicatie. Dit maakt de applicatie intuïtiever en het werkt prettiger wanneer u beide versies gebruikt

Door de keuze in beeld, kunt u de beeldzorg aanpassen aan de zorgvraag: bijvoorbeeld een snelle wondbeoordeling met eenzijdig beeld, of juist een uitgebreid e-consult waarin zorgverlener en patiënt elkaar daadwerkelijk aankijken met een tweezijdige verbinding.

USP van video connect

Deze lancering maakt Video connect tot een nóg flexibelere beeldzorgapplicatie, zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. Wenst u zelf in beeld te komen, of liever niet? Daar kiest u helemaal zelf voor. Wenst de patiënt zichzelf te filmen, of liever zijn omgeving? Daar kiest hij of zij zelf voor. De videolink liever naar een e-mailadres versturen dan naar een mobiel telefoonnummer? Dat kan! Vcare Video connect is beschikbaar als vrijstaande applicatie, maar voor nog meer gebruiksgemak, gebruikt u de geïntegreerde versie met Vcare Operator. Bovendien heeft u zelf de keuze of u de applicatie geïntegreerd in Vcare Operator gebruikt, of als alleenstaande applicatie.

Video connect als e-consult

Met de toevoeging van tweezijdig beeld, wordt Video connect nog geschikter voor het voeren van e-consults. Door u de optie te bieden om zelf ook in beeld te komen, kunt u op een prettige en persoonlijke manier een consult op afstand voeren met uw patiënt of cliënt. Goed om te weten hierbij: de NZa verlengt de verruiming van de regels rond digitale zorgverlening. Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie klikt u hier, neemt u contact op met uw accountmanager of belt u naar 088 4800 900.