Toolkit: informatie Video connect voor uw patiënt

Heeft uw patiënt het gemak van beeldbellen al ontdekt?

Steeds meer zorgverleners erkennen de voordelen van beeldbellen. Maar heeft uw patiënt het gemak hiervan al ontdekt? Bij patiënten leeft nog vaak het idee dat beeldbellen niet handig werkt: een slechte beeldverbinding, audio die wegvalt of hapert of de patiënt ervaart het installeren van een app als complex.

Bij Vcare hebben we de feedback van onze zorgklanten ter harte genomen en een applicatie ontwikkelt die flexibel en eenvoudig inzetbaar is, voor zowel de zorgverlener als de patiënt.

Om u te helpen bij in uw communicatie hebben we nu ook een toolkit met informatie voor uw patiënt ontwikkeld. U kunt gebruik maken van een poster, digitale webbanner of leaflet om uw patiënten te informeren en te stimuleren om een videoconsult aan te vragen. Deze kunt u printen maar ook digitaal gebruiken op uw website, in uw nieuwsbrief of per e-mail versturen.

U kunt de toolkit hieronder downloaden. Heeft u hier vragen of opmerkingen bij dan kunt u deze mailen marketing@vcareconnect.nl, wij denken graag met u mee om uw communicatie met uw patiënt te optimaliseren.

beeldzorg op de computer

“Onze dochter van 9 maand werd ‘s nachts wakker met hoge koorts en rode vlekjes. Gezien de situatie rond COVID-19, leek het ons beter om niet naar de huisartsenpost te rijden. In de ochtend was de koorts afgenomen maar de vlekjes niet. Ik belde met de huisartspraktijk en de assistente plande een online consult. De huisarts belde en stuurde direct een videolink per sms, met een klik werd de beeldverbinding opgestart. Op afstand kon de arts de vlekjes en de algehele reactie van onze dochter goed beoordelen. Gelukkig was de conclusie dat we ons geen zorgen hoefden te maken. Wij voelde ons gerustgesteld en veilig omdat we niet de deur uit moesten en toch op persoonlijke wijze een diagnose hadden ontvangen.”

Code rood op vele fronten binnen de zorgcommunicatie

Download hier uw toolkit

Poster A3 – PDF

Leaflet A5 – PDF

Video connect webbanner

Webbanner – PNG

Video connect- éénzijdig of tweezijdig beeld

Video connect,
beeldzorg zoals u het kiest

Met Video connect van Vcare beschikt u over een zeer veilige oplossing waarmee u zelf kiest welke vorm van beeldbellen het beste bij u past. Zo kunt u Video connect geïntegreerd in uw Operator-omgeving gebruiken maar ook als alleenstaande webapplicatie. Wenst u zelf in beeld te komen, of liever niet? Daar kiest u helemaal zelf voor, ook tijdens het beeldgesprek kunt u hier gemakkelijk tussen schakelen.

Meer over Video connect

Onze applicaties: welke passen bij uw organisatie?

uw eigen online operator dankzij de software van vcare
banner vcare call back
vcare integrator applicatie voor HIS en HAPIS
Naast uw telefoongesprek snel een beeldverbinding opzetten
vcare call back applicatie
vcare pharma herhaalrecepten
slider softphone pagina vcare
opneme telefoongesprek conform bewaarplicht met vcare recorder
veilige opname van een telefoongesprek bij Vcare
gerichte managementinformatie en stuurinformatie krijgen dankzij een handige dashboard
vcare scheduler app
vcare redirect software
vdare walldisplay applicatie
vcare faxservice applicatie
SMS Service voor automatische notificatie