T-Mobile ondersteunt dual simfunctionaliteit met eSIM

tmobile esim voor nieuwe apple toestellen

Vanaf heden ondersteunt T-Mobile eSim: de dual simfunctionaliteit op iPhone XR, XS en XS Max ( en nieuwer )

Als T-mobile Unlimited Partner biedt Vmobile vanaf nu ook de eSIM aan!

eSIM staat voor ‘embedded sim’ en is de opvolger van de traditionele plastic simkaart. Een eSIM werkt hetzelfde als uw vertrouwde simkaart, maar dan volledig digitaal: het profiel van uw mobiele aansluiting downloadt u middels het scannen van een QR code. U hoeft dus geen plastic simkaart meer in uw toestel te stoppen.

Om eSIM te kunnen gebruiken, moet uw toestel een eSIM chip ingebouwd hebben. T-Mobile ondersteunt momenteel de volgende toestellen met een ingebouwde eSIM chip:

Dual sim

Met de eSIM techniek wordt de dual simfunctionaliteit op de hierboven genoemde iPhone’s ondersteund. Dit houdt in dat u op 1 toestel bereikbaar kunt zijn met 2 telefoonnummers. De dual simfunctionaliteit is bijvoorbeeld aantrekkelijk als u zowel een zakelijk als een privé nummer heeft, en u deze op één toestel wilt beheren.

De dual simfunctionaliteit is ook interessant als u veel in het buitenland bent, en u daar een lokale sim wil gebruiken. In dit geval kunt u bijvoorbeeld uw T-Mobile eSIM op uw toestel combineren met een lokale fysieke simkaart. Meer weten over zakelijke telefonie bij Vcare? Klik dan hier.

Bron: T-Mobile