Stichting Amsterdam Gezondheidscentra kiest voor Vcare

Na een intensieve verkenningsperiode en een aantal pilots met diverse leveranciers, kunnen we met trots meedelen dat Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG) heeft besloten om haar gehele telecommunicatie en infrastructuur voor alle 15 gezondheidscentra onder te brengen bij Vcare. De gezondheidscentra, welke verspreid liggen over Amsterdam, bieden met meer dan 500 zorgverleners zorg aan zo’n 80.000 patiënten.

Vcare breidt hiermee haar positie binnen de 1e-lijnszorg en gezondheidscentra verder uit. Vcare heeft naast haar “enterprise” divisie een stevige expertise in de zorg opgebouwd en inmiddels het vertrouwen van ruim 50 huisartsenposten en tientallen huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Doorslaggevend voor SAG om Vcare de opdracht te gunnen waren de expertise van Vcare op het gebied van telecommunicatieoplossingen en infrastructuur. Vcare heeft laten zien dat het mogelijk is om de soms complexe uitgangspunten in de verschillende gezondheidscentra van SAG, met meerdere participanten en een diversiteit aan systemen, terug te brengen tot een overzichtelijk en efficiënt geheel, dat voldoet aan de wensen en eisen van alle gebruikers. Met deze oplossing kan SAG ook nog eens flexibel inspelen op alle komende ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie.

Vcare gaat de naast de vaste telefonie-infrastructuur ook de mobiele telecommunicatie verzorgen en via haar serviceorganisatie de bereikbaarheid van SAG en haar medewerkers gedurende 24/7 op het hoogst mogelijk niveau veilig stellen.