Sneller helpen met Patientendossier software

Patiënten sneller en makkelijker helpen met de juiste patiëntendossier software

Een patiënt helpen wilt u natuurlijk op de snelste en makkelijkste manier doen, zodat de juiste zorg direct en accuraat gegeven kan worden. Daarom bestaan er patiëntendossiers, zodat medewerkers in de zorg overal en direct aan de juiste gegevens kunnen komen. Daar komt nog eens bij dat er tegenwoordig veel meer technologische ontwikkelingen zijn, waardoor het elektronisch patiëntendossier, ook wel afgekort tot EPD, in populariteit is gegroeid.

Maar de benodigde software voor een dergelijk elektronisch dossier moet aan andere eisen voldoen dan software voor standaard online gegevens. Het elektronisch patiëntendossier bevat vertrouwelijke informatie. Het gaat hier om zeer persoonlijke informatie, die niet in openbaar mag worden voor mensen die hier geen bevoegdheid voor hebben. Daarom is speciale beveiligde software voor uw patiëntendossiers noodzakelijk. U wilt natuurlijk de beste zorg bieden aan uw patiënten, en garanderen dat hun informatie veilig opgeslagen en doorgestuurd kan worden.. Vcare Connect helpt  iedere zorgspecialist met de juiste software voor hun patiëntendossiers. Dankzij de patiëntendossier software die vanuit Vcare Connect wordt geleverd, bent u er zeker van dat er zorgvuldig met kostbare en privacygevoelige patiëntinformatie omgegaan wordt.

Ga naar Video connect

Ga voor zekerheid en betrouwbaarheid

Een datalek kan zorgen voor grote problemen. Als dit gebeurt met uw EPD’s kan er een groot probleem ontstaan, dus dit risico wilt u vanzelfsprekend voorkomen. De patiëntendossier software van Vcare Connect is meteen inzetbaar en wordt op de meest veilige manier ondersteund. Het online dossier kan eenvoudig en veilig gedeeld worden met andere gezondheidsprofessionals, en de EPD software blijft veilig voor eventuele digitale mankementen. Vcare Connect weet als geen ander hoe belangrijk het is dat deze gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. Daarom heeft Vcare Connect zich erop gericht de beste software te bieden waar u als zorgverlener op kunt vertrouwen. Zo wordt de privacy van persoonsgegevens gewaarborgd.

Afspraak maken voor een demo

Eenvoudige manier van opvragen

Wie niets te zoeken heeft in het dossier van uw patiënt, zal geen toegang krijgen. Maar u als arts of hulpverlener kunt met Vcare Connect eenvoudig informatie opvragen, indienen en aanpassen. Het EPD was nog nooit zo eenvoudig en intuïtief in gebruik. De software van Vcare connect zal dan ook geen probleem vormen voor zorgverleners die er voor het eerst mee werken. Het systeem wijst zich vanzelf en is goed te bereiken via verschillende apparatuur. U moet mogelijk ook weleens op locatie werken, bijvoorbeeld bij een huisbezoek. Dan wilt u ook uw toegang tot het patiëntendossier behouden. Dit is nu mogelijk.

Klik hier om contact op te nemen

Probeer Vcare connect

PIM klantenportaal vcare

Maak kennis
met PIM

Inloggen met uw Persoonlijke Informatie Manager

Een beveiligde omgeving voor uw administratie, support,
rapportages en toegang tot uw Vcare-applicaties.

Meer informatie Inloggen

Tijdswinst in de zorg met Vcare connect

Bij veel systemen is op afstand werken via de (werk-) telefoon nog een hele klus, maar de software van Vcare Connect is zo ingericht dat de gebruiker op een eenvoudige manier het EPD op kan vragen, zodat je altijd en overal kunt handelen naar behoren. Wanneer u namelijk niet bij het patiëntendossier kunt komen, kan dit voor problemen zorgen. Door gebruik te maken van Vcare connect in uw organisatie is ieder patiëntendossier op een veilige manier te raadplegen en is de benodigde data altijd beschikbaar.

Onze innovatiepartners

Vcare applicaties

Onze verkoopadviseurs geven graag concreet antwoord op uw vragen en wensen voor goede communicatieoplossingen in de zorg.

Contact