Optimale communicatie door samenwerking tussen Vcare en CGM CALL MANAGER

nieuws vcare en CGM call manager Vcare

Vcare connect en CGM CALL MANAGER hebben hun krachten gebundeld om huisartsenposten van een nieuwe, geïntegreerde oplossing tussen het HAPIS van CGM en de communicatieomgeving van Vcare te voorzien. Samen willen zij hiermee een efficiëntieslag creëren door het werkproces op de huisartsenpost te vereenvoudigen. 

“Dankzij de vele functionaliteiten van Vcare in CGM CALL MANAGER is de huisartsenpost in staat om voortaan vele malen efficiënter te werken. Zo kan men taken volbrengen met minder klikken en is er sprake van minder handmatige invoer van gegevens, waardoor fouten verminderd worden.”

Productmanagement CGM, Rudolf Verwoert

De geïntegreerde versie van CGM CALL MANAGER en Vcare zal de komende tijd bij steeds meer gebruikersgroepen getest worden. Nadat de intensieve proef- en testperiode in onderlinge samenwerking afgerond wordt, zal de definitieve integratie beschikbaar komen in de markt.

De voordelen van deze koppeling:

  • Mogelijkheid om nóg eenvoudiger op het Vcare-platform in te loggen; ideaal voor gebruikers die meteen snel en probleemloos aan de slag willen in hun CGM-applicatie.
  • Innovatie is een onderwerp dat leeft bij zowel CGM als Vcare. Zo komt binnenkort de functionaliteit beschikbaar om gespreksopnames aan oproepen in CGM CALL MANAGER te koppelen. Voor de gebruiker (die de rechten heeft) is het eenvoudig om de gesprekken terug te luisteren.
  • Mogelijkheid om rechtstreeks vanuit CGM de patiënt te bellen. Dit kan heel eenvoudig door op de knop ‘bellen’ te klikken. Zijn er meerdere telefoonnummers bij de patiënt ingevoerd? Geen probleem! De gebruiker kan dan eenvoudig kiezen welk nummer hij of zij belt.
  • Bij inkomende oproepen wordt er, aan de hand van het telefoonnummer, direct een suggestie getoond van wie de beller is.

“Communicatie is een erg belangrijk onderdeel van het zorgproces. Door constant samen met onze partners te innoveren, leveren wij de efficiëntie die zij nodig hebben.”

Productmanager / Consultant Vcare, Tom Waanders

Ik ontvang graag meer informatie