.NET Software engineer

We leveren al ruim 25 jaar advies en telecommunicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ook meer dan de helft van de huisartsenposten met ruim 12 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.

Onze belangrijkste applicaties verwerken realtime enkele honderden berichten per seconde. Per weekend, waar het zwaartepunt ligt bij een groot deel van onze klanten, loggen er bijna 1500 unieke gebruikers in op onze communicatiesuite en gaan er bijna 100.000 telefoongesprekken door het Vcare-platform. Op jaarbasis zijn dit zo’n 12,5 miljoen inkomende en 5 miljoen uitgaande gesprekken.

Vcare onderscheidt zich door haar professionaliteit en no-nonsense mentaliteit enerzijds en absolute winnaarsmentaliteit anderzijds. Met ons jonge team van professionals streven we continu naar nog betere oplossingen voor onze klanten.

Functieomschrijving Net software engineer

Je rol als Net Software Engineer bestaat uit het ontwikkelen, beheren en uitbreiden van onze Vcare communicatiesuite software. We verwachten een security en performance first aanpak. Je krijgt de ruimte om de nieuwste technieken te ontdekken en hiermee te experimenteren om ze vervolgens in ons platform te implementeren. Hiervoor zijn we op zoek naar een collega die Nederlands en Engels spreekt en minimaal 32 uur per week ons team wil versterken.

Verantwoording leg je af aan de Teamleider Ontwikkeling en directeur R&D.

Wat bieden we je?

  • Ruimte om je eigen initiatieven te ontplooien
  • Een leuk team met enthousiaste collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Maandag teamlunch
  • Royaal betaald verlofbeleid

Wat vragen we van je?

  • Relevante ervaring met C# ASP.Net (MVC) / .Net Core
  • Kennis van SQL Server, kennis van non-relationele databases is een pre
  • Je bent niet vies van HTML, Javascript en CSS

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar hrm@vcareconnect.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Rick Everink, Teamleider ontwikkeling, op
088 4 800 973.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor 13,5 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 5710 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kunt u hier terecht.

Je gaat zorgvuldig, ISO- en NEN-conform, met (persoons)gegevens en vertrouwelijke informatie om. Hierin zul je begeleid worden door onze Security Officer.