NedHIS congres

Kom Vcare ontdekken tijdens het NedHIS congres!

Als telefonie een kritische factor in uw bedrijfsproces is, zoals in de zorg, is het niet verstandig om gebruik te maken van standaard internettelefonie of Voip, zoals het vaak genoemd wordt.

Met internettelefonie over het world wide web bent u onvoldoende beschermd tegen storingen en cyberaanvallen, zelfs als u gebruik maakt van een virtuele tunnelverbinding (VPN). U mist bovendien de mogelijkheid om belangrijke toepassingen zoals beveiligde opnames, wachtrijmanagement en rapportagesuites toe te voegen, hetgeen in vele gevallen vereist is vanuit de zorgautoriteit.

Ook voor huidige en toekomstige koppelingen met uw HIS of andere externe applicaties, is een beveiligde telefonieomgeving noodzakelijk.

Met Vcare high secure cloudtelefonie voor de zorg bent u verzekerd van een gesloten – volledig in Nederland beheerd – netwerk, ingericht met de nieuwste technieken die u de beste oplossingen bieden. Vandaag én morgen.

Het congres voor de hele praktijk! 

Het congres biedt de hele dag workshops die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. De workshops zijn zowel praktisch als beleidsmatig. Kortom: voor ieder wat wils. Een inspirerende dag met veel informatie, onderwerpen die stof tot nadenken geven, leerzame workshops, tips en trucs  van de verschillende HIS-sen, de laatste ontwikkelingen op de informatiemarkt én niet te vergeten het plezierig samenzijn met collega’s onder het genot van een hapje en een drankje.