Vmobile Unlimited partner van T-Mobile

Vtel was al Preferred Partner van T-Mobile, maar is nu ook Unlimited Partner geworden. Een ‘promotie’ om trots op te zijn, zegt Moris Akman van Vtel: “Wij kunnen nu alle diensten van T-Mobile afnemen en dat heeft uiteraard voordelen voor onze klanten en gebruikers.”

In het recente P3 connect Mobile Benchmark-onderzoek werd T-Mobile onlangs voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot het beste Nederlandse mobiele netwerk. De provider eindigde op de eerste plaats in alle geteste disciplines en heeft bovendien opnieuw de hoogst gemeten score wereldwijd behaald.

Onze mobiel-specialist Moris Akman is blij met de uitkomst van het onafhankelijke onderzoeksbureau: “Het betekent dat we een juiste keuze hebben gemaakt en dat vertaalt zich weer naar onze kwaliteit en dienstverlening voor onze klanten.”

Als Unlimited Partner heeft Vtel nu snel toegang tot alle producten en diensten van T-Mobile, zegt partner manager Silvester de Jong van T-Mobile: “En daarbij profiteert Vtel van de korte lijnen en een extra goede afstemming van de samenwerking.”

Via T-Mobile  biedt Vtel onder andere de vast-mobiel integratie Vinside aan. Nieuwe diensten gaan zeker volgen verzekert Silvester de Jong: “We kunnen als T-Mobile straks ook mobiel bellen via wifi en 4G aanbieden.”

“Het betekent dat we een juiste keuze hebben gemaakt en dat vertaalt zich weer naar onze kwaliteit en dienstverlening voor onze klanten.”

Daarmee komen nieuwe mogelijkheden binnen handbereik. “En aangezien wij nu snel toegang hebben tot diensten en producten kunnen wij ook onze relaties daarmee snel van dienst zijn”, aldus Moris Akman.

Lees meer over zakelijke mobiele telefonie.